Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W 703
Re: B&W 703
Jegelve
Koszonom szepen a "kivalo" nyilt ajanlatokat. :)
Mar privatban is bombaznak a szuper osszegekkel. Van mar olyan ami nagyon kozel all az alatalam elkepzelt akcios arhoz,... :)
Mar privatban is bombaznak a szuper osszegekkel. Van mar olyan ami nagyon kozel all az alatalam elkepzelt akcios arhoz,... :)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6204
...az eladó meg arra, hogy privátban küldjetek ajánlatot (még ha nevetséges is) 

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Speter
- Törzsvendég
- Értékelés: 268
Hát Én 150.000-re gondoltam...

Lexicon MC-10; HTPC-Intel-AMD; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; NAD C272; Nobsound előfok; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA kábelezés; AudioQuest; Isotek Aquarius, Polaris; Hivox Alces; Synergistic Research; Isoacoustic;
- mandi
- Fórumlakó
- Értékelés: 108
"Semmin nem sertodom meg :) "
akkor 100e:D
akkor 100e:D

Nem nagyon tudom hova tenni, es a penz is mindig jol jon, igy egy izmosabb osszeg alkudhato a hangfalbol.
Tehat relativ sos lenne az eladas
Privatban lehet bombazni az ajanlatokkal. Semmin nem sertodom meg :)

Privatban lehet bombazni az ajanlatokkal. Semmin nem sertodom meg :)

Köszönöm de beszámítás már nem érdekel.
Az árból tudok engedni!!!
Az árból tudok engedni!!!
Az elfelejtettem bele irni.
Az ar nyilvan alkudhato, faraghato. Komoly szandek eseten privatban keress es tegyel ajanlatot.
Az ar nyilvan alkudhato, faraghato. Komoly szandek eseten privatban keress es tegyel ajanlatot.
B&W 703
Elado B&W 703 audiophile hangfalpar kivalo allapotban, dobozaban, certifikacios kartyaval a kepen lathato szinben!
Komolyabb monitor sugarzo beszamitas
megoldhato,...
Barmi kerdes, keres van kerlek privatban irj. (kepeket is tudok kuldeni)
Ar: 490e ft
Komolyabb monitor sugarzo beszamitas
megoldhato,...
Barmi kerdes, keres van kerlek privatban irj. (kepeket is tudok kuldeni)
Ar: 490e ft