Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali Lektor 6 5.0 + Dali sub E-9F
Elkelt!
Köszönöm a lehetőséget.
Mivel nem nagy a tolongás - és mivel eladó - az ára 190.000 Ft.
Nem hiszem hogy ennyiért nem kell senkinek egy alig használt, makulátlan komplett Dali szett...
DALI 5.0 komplett szett 199.000!!!
Dali sub jegelve!
Az 5.0 Dali-szett vihető 210.000 Forintért külön is.
39 perce, tonee73 írta:
Warning meg a gazdájának.
Olvasd el a szabályzatot, ha már elfogadtad a regisztrációkor.
Jogos, sorry....
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6565
1 minute ago, dbrnsk said:
Kellett nektek eltörölni...
Ezt Bélával beszéld meg-ő intézte saját hatáskörben...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kellett nektek eltörölni...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6565
42 minutes ago, luckyf said:
Up a Dalinak
Warning meg a gazdájának.
Olvasd el a szabályzatot, ha már elfogadtad a regisztrációkor.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Up a Dalinak
A komplett 5.1 rendszer 290ezer
Bolti ára: 460ezer!
Vigyétek ezen a jó áron
15 perce, Aszpirin írta:
Egyébként a Dalinál itthon tudtommal akkor 5 év a gari, ha regisztráltad anno a Horn Distributions oldalán, erre felhívják a figyelmet a garanciajegyen... (csak info).
Köszi, ezt viszont passzolom - megőriztem minden doksit m,ajd megnézem...
1 órája, luckyf írta:
az extremenél vettem, majd megnézem mennyi a gari rá de szetm 5 év.
Egyébként a Dalinál itthon tudtommal akkor 5 év a gari, ha regisztráltad anno a Horn Distributions oldalán, erre felhívják a figyelmet a garanciajegyen... (csak info).
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6370
1 órája, luckyf írta:
az extremenél vettem, majd megnézem mennyi a gari rá de szetm 5 év.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
42 minutes ago, Aszpirin said:
Ha a kollégának kell az 5.0 az általad megadott árért, én rögtön viszem a subot a “maradékért”, szal meglesz a komplett ár akkor ☺︎
Hah
Ha a kollégának kell az 5.0 az általad megadott árért, én rögtön viszem a subot a “maradékért”, szal meglesz a komplett ár akkor ☺︎
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6370
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Debrecenben van - az extremenél vettem, majd megnézem mennyi a gari rá de szetm 5 év. Az 5.0 250K - így jobban megéri kompletten sztem
Helyileg merre van?
Az 5.0 is vihető? Ha igen mennyiért?
5ev a kiterjesztett garancia?
Eladó Dali Lektor 6. 5.0 hangfalszett, fekete színben.
Doboz, garancialevél, számla, leírás, fóliák, minden megvan hiánytalanul. Kb 2 hónapot használtam - egy éves a szett.
Gyakorlatilag bejárattam és pár hétig ment, aztán költözés miatt azóta (kb 10 hónapja) a dobozaiban pihennek.
Vettem hozzá egy dió színű címben szereplő subot is hogy teljes legyen a kép...:)
Vannak hozzá egész jó kábelek is. Én egy CA 752 V2-vel hajtottam (azt már eladtam), a rendszer CA 751-es hálózati lejátszója is eladó lesz.
Az ára legyen: 290K