Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
professorsoma
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: professorsoma »

Tegnap este elkelt a hangfalszett. Nagyon nehéz döntés volt, nem lesz egyszerű megrágni és megemészteni. Nem akarom a végsőkig magasztalni a szettet, de nagyon ritka és igényes összeállítás. Nem kevés időm, energiám volt benne. Biztos lehetne javítani a helyiség akusztikáján kisebb zsák pénzért, de mi van akkor ha nem lesz tökéletes? Nem beszélve arról, hogy milyen lenne a helyiség kinézete. Nagy kiadás volt ez az ingatlan, nem akartam ezt megkockáztatni. Nem mondom azt, hogy teljesen feladtam volna a high-end hifizést, de jó pár évig biztos. Előszedtem a Pure Acoustics-okat, ráakasztottam a mekire.... ez van. Mintha egy Audi S8-ból egy Vw Polóba ültem volna át.

Ezzel zárom is az eladást. Köszönöm Mindenkinek az érdeklődést, hozzászólásokat.

Andor

SZL0926
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: SZL0926 »

Ebben sajnos igazuk van, nem off hanem tény. Ez eladásuk legfőbb oka. Akusztikailag finoman szólva is gyalázatos a helyiség. Nemrég (3 hónapja) költöztem ide. A másik házban olyan gyönyörűen szóltak itt meg amikor meghallottam .... a könnyeimmel küszködtem túlzás nélkül. Ilyen akusztikai adottságú helyiségben vétek hallgatni, üzemeltetni ilyen rendszert úgy, hogy tudom tapasztalat alapján mit is tudnak valójában. Tény az is, hogy aki meghallgatja nem azt fogja hallani amit valójában tud a hangfal, viszont otthon jobban fog örülni neki ha beüzemeli. Biztos ki lehetne hozni jobb akusztikát is a helyiségből egy kisebb zsák pénzből de tökéletes nem lenne. Túl sok a törés, hangfal mögötti fal nem folyamatos, gipszkarton válaszfal ...stb. A szőnyeget nem tudom miért de gyűlölöm. Olyannyira hogy a barátnőm vett egyet a fürdőbe (nem nagy kilépő szőnyeget) és én addig nem voltam hajlandó bemenni a fürdőszobába amíg ott volt a szőnyeg. Holnap estig jégen a szett. Ha nem kel el egyben, akkor külön is beárazom. 
Azért egy ilyen szuper cuccot elengedni ,nem értem.Az erősitővel mi lesz kuka az is?Ne viccelj kell néhány akusztikai panel és a szőnyeget sajnos nem tudod kivédeni.Gyapjú és bizony az a lakás ékszere.

SZL0926
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Azért egy ilyen szuper cuccot elengedni ,nem értem.Az erősitővel mi lesz kuka az is?Ne viccelj kell néhány akusztikai panel és a szőnyeget sajnos nem tudod kivédeni.Gyapjú és bizony az a lakás ékszere.

SZL0926
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Ebben sajnos igazuk van, nem off hanem tény. Ez eladásuk legfőbb oka. Akusztikailag finoman szólva is gyalázatos a helyiség. Nemrég (3 hónapja) költöztem ide. A másik házban olyan gyönyörűen szóltak itt meg amikor meghallottam .... a könnyeimmel küszködtem túlzás nélkül. Ilyen akusztikai adottságú helyiségben vétek hallgatni, üzemeltetni ilyen rendszert úgy, hogy tudom tapasztalat alapján mit is tudnak valójában. Tény az is, hogy aki meghallgatja nem azt fogja hallani amit valójában tud a hangfal, viszont otthon jobban fog örülni neki ha beüzemeli. Biztos ki lehetne hozni jobb akusztikát is a helyiségből egy kisebb zsák pénzből de tökéletes nem lenne. Túl sok a törés, hangfal mögötti fal nem folyamatos, gipszkarton válaszfal ...stb. A szőnyeget nem tudom miért de gyűlölöm. Olyannyira hogy a barátnőm vett egyet a fürdőbe (nem nagy kilépő szőnyeget) és én addig nem voltam hajlandó bemenni a fürdőszobába amíg ott volt a szőnyeg. Holnap estig jégen a szett. Ha nem kel el egyben, akkor külön is beárazom. 

devira
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: devira »

Üdv!

MI volt ez a zene, elárulnád?

professorsoma
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 503

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Legalább egy szőnyeg kéne!
Meg elhúzni a faltól vagy egy méterre.Nem szeretnék ezzel off lenni egy eladási topicban de így annak amit ezek a hangsugárzók tudnak sajnos sosem tudja meg a gazdájuk.

SZL0926
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Legalább egy szőnyeg kéne!

bojli001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: bojli001 »

Szép állapot!Szépen visszhangzik;-)
Akusztikailag szegény jó szar helyen zenél...

professorsoma
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Üdv! Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen állapotban van. Inkább megmutatom: 

Kiegészítő infó (sokan kérdezik): a hangfal állvány is része a csomagnak a tüske alátétekkel együtt.

professorsoma
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Sziasztok!

Szerdán jönnek meghallgatni. esetleg szerda után , abban az esetben ha össze tudunk hozni egy időpontot , eljön mindenki , akkor szétszedhetjük , de csak ha mindenre van jelentkező. az utód már megvan , nem szeretnék utána egy-egy komponenst nézegetni...

Üdv: Andor

yotzee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 10

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: yotzee »

Sziasztok engem csak a két Front: B&W 803 Nautilus érdekelne

Ha még is megbontásra kerülne a cdm1 nt engem érdekelne.
Elől: B&W Matrix 802 S2; Erősítő: HK-870;
Forrás: Auralic Aries Femto; NuPrime DAC-9; Marantz ST7001;
AES/EBU:  Wireworld Gold Starlight 7,
Kábelek: vdH - Revelation Hybrid, Ww Silver Eclipse 7 XLR, Ww Eclipse 8 RCA; vdH - Orchid, 
Táp: clean mains; Ww Silver Electra 7

medekedem
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: medekedem »

Ha még is megbontásra kerülne a cdm1 nt engem érdekelne.

professorsoma
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Tisztelt Professorsoma!

Mekkora szobát szolgált ki a rendszer? Mennyi idősek a hangfalak? Mindegyik hibamentes? Hol és mikor lehetne megtekinteni/ meghallgatni? Szerda délután aktuális lenne? Üdv. Zoltán

Üdvözlöm!

55-60 nm-t gond nélkül megtölt zenével. Ez felett is, de erre nincs tapasztalatom. 4 évesek a frontok és a center. A surroundot nem tudom pontosan megmondani, használtan vettem itt a fórumon. Helyileg Soltvadkerten található. Szerdán 16:00-tól megtekinthető, illetve kipróbálható. Ha tudna adni 1 e-mail címet küldenék még pár képet, videót, ami valóságában tükrözi állapotukat.

Elérhetőségeim:
   Tel: 06/30-355-nyolcvankettő-78
   Email: professorsoma@gmail.com

Üdv:Andor 

simonz69
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: simonz69 »

Tisztelt Professorsoma!

Mekkora szobát szolgált ki a rendszer? Mennyi idősek a hangfalak? Mindegyik hibamentes? Hol és mikor lehetne megtekinteni/ meghallgatni? Szerda délután aktuális lenne? Üdv. Zoltán

Speter
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 268

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hozzászólás Szerző: Speter »

Na ez a szett már engem is meghat.
Erre lecserélném az enyémet...
Lexicon MC-10; HTPC-Intel-AMD; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA Draco Reference V3/2 XLR 2,1m, AgPt RFX V2 HC-Aura Reference V2/2 táp; AudioQuest; Siltech; IsoTek; Synergistic; Isoacoustic

professorsoma
Nincs visszaút
Nincs visszaút

B&W 803N, HTM1N, CDM1NT

Hosszas gondolkodás, vívódás után eladnám 5.0 B&W hangfalszettemet. Hangzását nem szeretném hosszasan ecsetelni, meg kell hallgatni! 

Front: B&W 803 Nautilus

Center: B&W HTM1 Nautilus (nem összekeverendő a HTM2-es vagy 6/7-es cincogókkal)

Surround: B&W CDM1NT

A szett CSAK! egyben eladó, nem bontom meg! Csere Sonus Faber Venere-re 2.5 vagy 3.0.

Eredeti felállásban a 803 volt a surround, a front 800 Nautilus. 

Szállításban tudok segíteni. Vételi szándékú érdeklődőknek 4 óra kötetlen kipróbálási lehetőséget biztosítok. 

Ár: 1.750.000 ft. 

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”