Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Videoton Toccata Dc 4588 Tipusu hangfal eladó

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
pengő
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: pengő »

Elküldve: 2016 március 07 - 20:15
Eladó egy Videoton hangfal pàr 90 es évek hangfalja.Teljesen gyàri hangfalak minden hangszoró sértetlen jól szolnak.Aki ismeri nem kell bemuratni.
Àra 70000ft.
Heves megyébe talàlható.

Figyelj,
 Ha legközelebb  hirdetést dobsz fel, nem ártana, ha  a nyelvtanra is adnál valamit, mert  ilyen nyelvtani hibákkal  sok potenciális vevőt riasztasz el.

Elküldve: 2016 március 07 - 20:15

Hibák: hangfalja, illetve javítás: hangszórók,bemutatni,Megyében
"Szeretném tudni, miért vannak a zenészek a színpadon, és nem azt, hogy hol". (John Farlowe)

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Ez meg van még, vagy elkelt 
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 441

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Én a 90-es években vette egy pár ilyen hangdobozt a Bernád hangtechnika üzletben 55000 volt újonnan, azóta is megelégedéssel hallgatom

Debrecen Kétmalom utca 2 szám alatt volt az üzlet

Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

judas
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: judas »

Én tuti nem adnám el az enyémet ilyen olcsón.
Cat, Magnat, Eltax, hasonlóak persze :)
Ez nem az a Videoton, ami sokak kis agyába beleégett kellemetlen emlékként, viccként...
No mind1, őket úgysem lehet "megtéríteni", de nem is kell, nem nekik eladó

zacci
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -3

Hozzászólás Szerző: zacci »

Ilyen összegekért milyen hangszórókat tudnak beépíteni??!Egy normális váltót nem lehet 70000ft ért megcsinalni!
Te komolyan elhitted, hogy egy 200e ft-os dobozban 200e ft-nyi alkatresz van ? jo ha 20e-t bele toltak dobozostul es akkor sokat mondtam.
AV: Marantz SR-6009, Stereo: Onkyo Integra A-8450, RCA: Audioquest RedRiver, Front, center, surr., surr. back: B&W 602S1, Audioquest Type 4, Sub: JBL 250P, Popcorn Hour VTEN, Panasonic TX-P42G20E, Sony MDR-7506

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 78

Hozzászólás Szerző: jako »

Beismerem, tévedtem, valóban léteznek teljesen jó állapotú és működőképes állóhangfalak a 15-20 ezer forintos ársávban. Ezek eddig valahogy teljesen elkerülték a figyelmemet.

Azért az egyik hirdetésen ismét sikerült jót mosolyognom: 5 (!!!) utas állóhangfal pár, két reflexnyílással, 200-400W teljesítménnyel ebben az ársávban, hibátlan állapotban és ránézésre max 5 éves. Biztosan jó minőségű alkatrészeket épített be a gyártó :-) A dobozon található nyílások számában ezen az áron verhetetlen :-)

valóban vannak olyan hirdetések amin lehet mosolyogni, pl. van egy "hangfal" amit OSB lemezből tákoltak, de vannak kellemes meglepetést okozók is, mint lentebb a Cat Leb, a haverom vett egy ilyet, áthívott, mikor megláttam, lefikáztam, mit akar ezzel, de mikor megszólalt, mintha orrba csaptak volna, kellemesen csalódtam benne, persze a gyártó által feltüntettettek, tuti baromság

agbekes
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: agbekes »

Bocsánat másikat linkeltem be, de a múltkor 16-ért volt egy, de ne pörögjünk fel 30-40 ezerre,ez most 20, de van sharp 15 ezerért, magnat 18,500-ért stb...

http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron ... tm?first=1

Beismerem, tévedtem, valóban léteznek teljesen jó állapotú és működőképes állóhangfalak a 15-20 ezer forintos ársávban. Ezek eddig valahogy teljesen elkerülték a figyelmemet.

Azért az egyik hirdetésen ismét sikerült jót mosolyognom: 5 (!!!) utas állóhangfal pár, két reflexnyílással, 200-400W teljesítménnyel ebben az ársávban, hibátlan állapotban és ránézésre max 5 éves. Biztosan jó minőségű alkatrészeket épített be a gyártó :-) A dobozon található nyílások számában ezen az áron verhetetlen :-)

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ez 1 darab!!!

Mivel a pár nélküli hangfalakat bőven a páros ár 50%-a alatt szokás árulni (hiszen elég kevés az esély rá, hogy valakinek pont van egy másik fél pár), (megj: ez a hangfal ráadásul aszimmetrikus!) ezért ennek a hangfalnak a páros ára kb. 30-40 ezer forint lehet. A 16 ezertől elég messze vagyunk!

30-40 ezerért lehet kapni normális állapotú állóhangfalat, akár jónevű gyártótól is, aminek még akár a hangminősége is lehet relative jó, 70 ezerért pedig már kifejezetten nagy a választék, még az állóhangfalak között is. 16 ezerért viszont nincs működőképes állóhangfal.

Bocsánat másikat linkeltem be, de a múltkor 16-ért volt egy, de ne pörögjünk fel 30-40 ezerre,ez most 20, de van sharp 15 ezerért, magnat 18,500-ért stb...

http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron ... tm?first=1

agbekes
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

példának okáért rögtön itt van egy Cat Leb 404 hangfal, amekkora gagyi neve van, meglepően jól szól, és jelezném, csak 12500ft,
.
http://www.jofogas.hu/budapest/Elado_Ca ... 278786.htm
.

Ez 1 darab!!!

Mivel a pár nélküli hangfalakat bőven a páros ár 50%-a alatt szokás árulni (hiszen elég kevés az esély rá, hogy valakinek pont van egy másik fél pár), (megj: ez a hangfal ráadásul aszimmetrikus!) ezért ennek a hangfalnak a páros ára kb. 30-40 ezer forint lehet. A 16 ezertől elég messze vagyunk!

30-40 ezerért lehet kapni normális állapotú állóhangfalat, akár jónevű gyártótól is, aminek még akár a hangminősége is lehet relative jó, 70 ezerért pedig már kifejezetten nagy a választék, még az állóhangfalak között is. 16 ezerért viszont nincs működőképes állóhangfal.

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nem értem "@poljot" elleni kirohanásod, hiszen a portékát "@tivadar 0421" árulja. "@poljot" csak segítőkész volt.
lehet hogy félre érhető voltam, party80 fórumtárs írta "Nem szokásom az ilyen ... de hangfalja." erre poljot feltett képeket (amivel szerintem demonstrálni akarta, hogy milyen jól néznek ki) erre írtam hogy ettől nem ájultam el.
egyébként sem a hangfal ellen irányult az írásom, hanem az ára ellen, így felesleges volt neki ennyire védelmezni, és én nem rohantam ki ellen, az meg hogy ő az én véleményem alapján mit gondol, vagy min mosolyog, az ő dolga.
Nekem vele semmi bajom, sőt az eladóval sem, kimondottan az árkategóriát kritizáltam, lehet az én hibám, és félreérthetően írtam.
akkor bocs

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1382

Hozzászólás Szerző: akvapark »

már ne haragudj, de ezekkel  a képekkel most mit szeretnél demonstrálni? így kinéz egy Eltax is, és biztosan szól is így!......DE csak 16 ezerért
Azt hogy ennyi pénzért ez egy B&W színvonal?
Tudod nem csak a termékkel van itt a beszólogatóknak problémája, hanem azzal, hogy egy szuper cuccnak akarsz feltüntetni olyat, ami sosem lesz az, és még meg is akarsz róla győzni olyanokat, aki icipicikét jobban konyítanak hozzá, és már láttak életükben más típusú hangfalakat is.
Én nem bántom, mert fiatal koromban ilyenek számítottak a csúcs kategóriába, de nem ennyiért, felénk azt szokták mondani, "ha valamiért baromi sokat akarok kérni, akkor nem a portéka a szar, hanem kissé kapzsi az eladó"
Bocs az OFF-ért

Nem értem "@poljot" elleni kirohanásod, hiszen a portékát "@tivadar 0421" árulja. "@poljot" csak segítőkész volt.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mondjuk elég nagy bátorság hirdetni egy B&W 602s2-t mint High-End sugárzót!!!!
itt nem a "High-End" van a hangsúly, hanem az árán, mert pl. ezt a videotont is majd annyiért árulják, pedig a kettő között van némi különbség

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ilyen összegekért milyen hangszórókat tudnak beépíteni??!Egy normális váltót nem lehet 70000ft ért megcsinalni!
azért vannak "jófogások" itt van egy
http://www.jofogas.hu/bekes/Bowers__Wil ... tm?first=1
ez azért nem olyan vacak

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nem akarok senkit se védeni se bántani, de én most ezen a 16 ezren is jót mosolyogtam. Mikor láttál utoljára bármilyen álló hangfalat 16 ezerért ami működőképes és normális állapotú? 16 ezerért maximum egy kis polchangfalat kapsz, ha nagyobb és még működik is, akkor vagy kinézetre vagy hangminőségre borzalmas.

Másrészt, nem tudom mi motiválja poljotot a hangfal védelmére, de nem ő az eladó!

Felesleges mosolyognod, szét kellene nézned, és rögtön találnál ilyet, vagy még ennél jobbat.
példának okáért rögtön itt van egy Cat Leb 404 hangfal, amekkora gagyi neve van, meglepően jól szól, és jelezném, csak 12500ft,
.
http://www.jofogas.hu/budapest/Elado_Ca ... 278786.htm
.
és hogy hogyan szól, persze ezek a vacak felvételek nem adják vissza, de meglepő a hangzás:  
.

.
persze én nem is akarok vitatkozni, de hiába akartok ti védeni egy olyat, aminek ebben az árkategóriában semmi keresni valója, persze lehet hirdetni 100 ezrekért is, mert mindenki annyiért árulja a portékáját amennyiért akarja, de  ne akarjon a hasamba lukat beszélni, sőt poljot ember sem, csak azért mert volt neki ilyen.
részemről befejezve

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6275

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Cím javítva.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem akarok senkit se védeni se bántani, de én most ezen a 16 ezren is jót mosolyogtam. Mikor láttál utoljára bármilyen álló hangfalat 16 ezerért ami működőképes és normális állapotú? 16 ezerért maximum egy kis polchangfalat kapsz, ha nagyobb és még működik is, akkor vagy kinézetre vagy hangminőségre borzalmas.

Másrészt, nem tudom mi motiválja poljotot a hangfal védelmére, de nem ő az eladó!
Stimmel.De ez csak neked tűnt fel...Nekem volt ilyenem.Ez az ok a "vèdelemre".
Jako ember véleménye meg csak megerősített abban amit gondoltam...mosolygom,jókat.

agbekes
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

már ne haragudj, de ezekkel  a képekkel most mit szeretnél demonstrálni? így kinéz egy Eltax is, és biztosan szól is így!......DE csak 16 ezerért
Tudod nem csak a termékkel van itt a beszólogatóknak problémája, hanem azzal, hogy egy szuper cuccnak akarsz feltüntetni olyat, ami sosem lesz az, és még meg is akarsz róla győzni olyanokat, aki icipicikét jobban konyítanak hozzá, és már láttak életükben más típusú hangfalakat is.
Én nem bántom, mert fiatal koromban ilyenek számítottak a csúcs kategóriába, de nem ennyiért, felénk azt szokták mondani, "ha valamiért baromi sokat akarok kérni, akkor nem a portéka a szar, hanem kissé kapzsi az eladó"
Bocs az OFF-ért

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

letöltés.jpg8928_1_big.jpg
Bocs az OFF-ért

Vendég

Nem szokásom az ilyen ... de hangfalja......

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Nemrég törlésbe fulladt egy "RFC higend topic" - ez nagyon hajaz arra.
igen, láttam, az "unitra" hangszórós "high-end" hangfalakat,

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: irishcream »

majdnem kiköptem a monitorra a kávét
Nemrég törlésbe fulladt egy "RFC higend topic" - ez nagyon hajaz arra.

party80
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: party80 »

Nem szokásom az ilyen ... de hangfalja......

Pillnitz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 23

Hozzászólás Szerző: Pillnitz »

Lehet dobnának sokan egy hátast ha meghallanák...Ezeket a gyár exportra gyártotta,Tesla hangszórókkal szerelt dobozok,amik megèrdemelten jobb minősègű váltókat kapott,mint a társai.Nagyon klasz falak.
Milyen erősítővel van meghajtva?

Vendég

Lehet dobnának sokan egy hátast ha meghallanák...Ezeket a gyár exportra gyártotta,Tesla hangszórókkal szerelt dobozok,amik megèrdemelten jobb minősègű váltókat kapott,mint a társai.Nagyon klasz falak.

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Az ára sem rossz, lehetne 700.000 is!
majdnem kiköptem a monitorra a kávét

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”