Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W 704 gyönyörű állapotban
- velodyne71
- Fórumlakó
- Értékelés: 25
Szia.
Meg lehet venni ezt a gyönyörű hangfalat?
Újra fel
Bowers & Wilkins 704 típusú, gyönyörű állapotú hangsugárzó pár eladó.
A képeken látható sötét vöröses "rosenut" színben, kifogástalan műszaki állapotban. Nemrégiben szereztem őket egy gyűjteményből, ahonnan alig használtan kerültek ki. Meg kell válnom tőlük, mert úgy néz ki, hogy egyszerűen nem tudok annyi hangfalat megtartani, ahány éppen van.
A netes review-k képtelenek voltak rosszat írni róluk. Szeretem a B&W-t, és ez a 700-as sorozat sokkal jobban néz ki szerintem, mint az S2. A hangja nagyon jó, szereti a kettős kábelezést, és egyértelműen bevon a zenébe. Érzelmes darabok.
Ár: 420.000 Ft
Tel.: +36 30 991 0257
E-mail: tibkadr@gmail.com
Bocsánat de ez olyan mint a "női tulaj kevest használta csak a garázsban állt".Az hogy mi az előélet az csak az első tulaj garantálhatja.Ha csak nemrokon vagy baráté volt a motyó.
Most végre (van komoly érdeklődő)
Az hogyan lehet, hogy egyszer egyértelmű mahagóni, egyszer pedig egyértelmű sötétbarna a dobozaid színe?
A kamera automata színegyensúly állításától függ, hogy mi lesz a képen. Elnézést kérek, hogy nem voltam elég ügyes. Az igazság (valóság) a nagyon barna és a nagyon vörös között van: inkább barnás-vörös egyébként mint vöröses-barna. Internet képeken Google Bowers & Wilkins 'Rosenut'. De a valóságos színét is meg lehet tekinteni Budapesten.
A fényképek:
Az hogyan lehet, hogy egyszer egyértelmű mahagóni, egyszer pedig egyértelmű sötétbarna a dobozaid színe?
Ja igen: Az eredeti tüskék (szervízkönyv is) megvannak, de nem használom őket. Éveken keresztül plexikockákat használtam (óriás JBL-lel) "alapozásnak", aztán azokat elajándékoztam.
Mára a plexikocka megvehetetlenül drága lett a számomra, ezért most afrikai bubinga kockákon állnak. A bubinga nagyon tömör szerkezetű keményfa, ezért jól izolál (és szintén elég drága).
A fényképek:
Bowers & Wilkins 704 típusú, gyönyörű állapotú hangsugárzó pár eladó.
A képeken látható sötét vöröses "rosenut" színben, kifogástalan műszaki állapotban. Nemrégiben szereztem őket egy gyűjteményből, ahonnan alig használtan kerültek ki. Meg kell válnom tőlük, mert úgy néz ki, hogy egyszerűen nem tudok annyi hangfalat megtartani, ahány éppen van.
A netes review-k képtelenek voltak rosszat írni róluk. Szeretem a B&W-t, és ez a 700-as sorozat sokkal jobban néz ki szerintem, mint az S2. A hangja nagyon jó, szereti a kettős kábelezést, és egyértelműen bevon a zenébe. Érzelmes darabok.
Ár: 420.000 Ft
Tel.: +36 30 991 0257
E-mail: tibkadr@gmail.com