Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal Electra 1038 BEII
Focal Electra 1038 BEII
Újra vihető!!!!
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
Focal Electra 1038 BEII
Valoban mindenki szereti hallani ha uj eszkozt vasarol hogy jobb mint az elodje.
Ha egybol nem hallja akkor ket het utan ut be a nagy boom es akkor hirtelen jobb lesz nehany ora alatt, es valoban hiszunk is az ilyen csodakban, aki szokott gyakrabban vasarolni azzal ez mar elofordult.
Valojaban egy tobb eves hangfal amit hasznalnak folyamatosan annak a hangja alig alig valtozik mar egy intenziv jaratast kovetoen...
Nagyon nem értek egyet a leírtakkal, de vitázni nem fogok. Amikor megtörtént az általad "csodának" ítélt dolog, bodnart fórumtárssal nagyon összenéztünk, hogy ez bizony most rendesen megérkezett. Az is hozzá tartozik az előzményekhez, hogy az a Mezzo előtte viszonylag hosszú ideig állt, nem vagy csak alig volt használva. 20-30 wattos csövessel, meg 70-80 wattos tranzisztorossal volt kiszolgálva. Ezek a megszólaltatásához elegendőek, a hajtáshoz, tökéletes hangszórókontrollhoz meg nem. Nálam a "csoda" egy 200 wattos tranzisztoros végfokkal történt meg....
Bocsi az OFF-ért.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- Attilag001
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 59
Focal Electra 1038 BEII
Valoban mindenki szereti hallani ha uj eszkozt vasarol hogy jobb mint az elodje.
Ha egybol nem hallja akkor ket het utan ut be a nagy boom es akkor hirtelen jobb lesz nehany ora alatt, es valoban hiszunk is az ilyen csodakban, aki szokott gyakrabban vasarolni azzal ez mar elofordult.
Valojaban egy tobb eves hangfal amit hasznalnak folyamatosan annak a hangja alig alig valtozik mar egy intenziv jaratast kovetoen...
Mi azonban valtozunk, es hozza szokunk az uj hangszinhez, tonushoz, ezert is nem erdemes izlesekrol hangzasrol vitazni, mert hiszunk abban amihez eppen hozza vagyunk szokva.
Szerintem ezek az electrak vagy utopiak nagyon jo hangfalak, nem erdemli egyik se hogy ala becsuljuk oket, ha valaki ilyet akar venni hallgassa meg szemelyesen, akar sajat elektronikaval, mert az viszont nagyon is szamit mi van elottuk.
Focal Electra 1038 BEII
Nálam simán lezenélte a Mezo Utopiát, aminek mennie kellett.
Nem ismerem az eladandó dobozt és nem az eladáshhoz szólnék hozzá ezért bocsánat az offért, DE...
miután elkerült tőled a Mezzo Utopia nem volt jó hangja. Két hét intenzív járatás után HIRTELEN megjött, kb 4. óra leforgása alatt óriásit változott a hang.
Ott voltam, hallottam, ilyet előtte nem tapasztaltam.
Csak azért írom, mert érdemes óvatosan kezelni ezeket az összehasonlításokat!
( Nem az enyém a Mezzo, és azt is tudom, hogy tíz éves, (elvileg) bejáratott dobozról van szó )
Az eladót ismerem és ajánlom, a doboz pedig tetszetős, ha arra járnék biztosan meghallgatnám!
Focal Electra 1038 BEII
Nagyon erős jég!!!!!!!!
- menyhardman
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 175
Focal Electra 1038 BEII
Helyesbítek, az ezt követő állódoboz a Sopra N2
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.
- menyhardman
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 175
Focal Electra 1038 BEII
Bármilyen okból is adja el, bitang jó hangfal nagyon jó áron. Nekem is ilyen van. Nálam simán lezenélte a Mezo Utopiát, aminek mennie kellett. Az ezt követő állódoboz a mostani termékpalettán a Scala Utopia ami 8 misi. A berillium magas-sugárzó fényévekkel jobb, mint a régi tioxidos. Tisztább és részletezőbb. Ebben az ársávban én nem tudok jobb hangfalat, ezt mondom úgy, hogy nem vagyok érdekelt az eladásában.
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6674
Focal Electra 1038 BEII
Üdv én is kíváncsi volnék mért adod el de úgy látom nem árulod el mért akkora titok ez?
Szerintem pont 1.349.000 oka van rá.
Nem értem, hogy miért nem mindegy az, hogy bárki bármit is milyen okból árul? Nincs rá szüksége és pont.Változik ettől bármi is?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Horvat1970
- Újonc fórumos

- Értékelés: 2
Focal Electra 1038 BEII
Eladó egy 2 hetes Focal Electra 1038 BEII tipusú High end hangfalpár,lakk fekete színben,minden eredeti tartozékkal,originált csomagolással.Van rajta egy pici szállítási sérülés az egyik hangfal oldalán,ezen kívül makulátlan állapotú.
IÁ:1349000ft
Üdv én is kíváncsi volnék mért adod el de úgy látom nem árulod el mért akkora titok ez?
- Horvat1970
- Újonc fórumos

- Értékelés: 2
Focal Electra 1038 BEII
Igen jó hangú hangfal korrekt áron.
Focal Electra 1038 BEII
Egy kis szemlélődés után csak feltűnik a " Kiváló minőség csak ennyiért" felirat?! Üdvözlet az eladónak és gratula az ötletes hirdetésért! A Sony HAP Z1E-s prímán teszi a dolgát, ezekkel még lehet jobban is.
Focal Electra 1038 BEII
Két hetes hangsugárzó féláron.
Engem is érdekelne miért adod el.
Vagy lemaradtam egy Lidl akcióról?
Hol lehet megnézni/hallgatni?
Szerintem nem kötelező beszámolnia a miértre, örüljünk neki,hogy fél áron van......ja már az gyanús akkor.Aki meg akarja venni úgy is meghallgatja.
- Attilag001
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 59
Focal Electra 1038 BEII
Ez egy nagyon jo hangfal, jol szol, szep, màr ha a fekete megfelel valakinek es az ara is jo. Szerintem ott is jol szol ahol van es az elado is elegedett lehet vele. Nyilvan az eladas valodi okat sem a beszerzes eredetet pontosan nem fogjuk megtudni, valoszinuleg egyedi akcios forrasbol szarmazik de erdekes ez ha ilyen aron van? Kar hogy nekem nem jo a fekete...csak azt sajnalom. Jo vetelt kivanok a leendo tulajnak!
Ha nem indiszkrét a kérdés miért adod el?
Nem tetszik ahogy szól?
A képeken az akusztikával is harc van,és bár ez igazán nem látszik,de lehet a hangsugárzóval is.Lehet nagy ez oda.
Focal Electra 1038 BEII
Nem tetszik ahogy szól?
A képeken az akusztikával is harc van,és bár ez igazán nem látszik,de lehet a hangsugárzóval is.Lehet nagy ez oda.
- zotyazotya
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Focal Electra 1038 BEII
Kiváló minőség csak ennyiért!
Focal Electra 1038 BEII
a Lidl-is prosit én sem értem, ez ilyen Habonying dolog?
Focal Electra 1038 BEII
Nem tetszik ahogy szól?
Két hetes hangsugárzó féláron.
Engem is érdekelne miért adod el.
Vagy lemaradtam egy Lidl akcióról?
Hol lehet megnézni/hallgatni?
Focal Electra 1038 BEII
Ha nem indiszkrét a kérdés miért adod el?Nem tetszik ahogy szól?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Focal Electra 1038 BEII
Igen 2 hetes.
- muzsikpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 253
Focal Electra 1038 BEII
Csodaszép hangfal, mennyei hanggal, eszement jó áron!
Focal Electra 1027Be, Focal Electra cc1008Be, Focal Electra 1007be, Focal Electra IC1002, Velodyne SPL1200 Ultra, Primare SP25 Processor A35.8 Power Amplifier, Oppo205, Samsung 77S90C Oled, Hidiamond 7 speaker cable, Hidiamond Xlr2, Hidiamond 3 power cable, Audioquest Husky sub cable.
Focal Electra 1038 BEII
2 hetes?
Még bejáratós?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Focal Electra 1038 BEII
Artesania dampers.