Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hangfalpár eladó

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6255

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

(A topik lezárható)  

Akkor kérlek zárd le, köszi.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

GyRacz
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: GyRacz »

Ezt a hirdetést még idén U.P-olni akartam, hátha szerencsét hoz!
Köszönöm szépen, a hangfalpár pár hete elkelt, az eladó tágabb baráti köréből valaki jött, megnézte, meghallgatta, tetszett neki, elvitte. 

Kívánok a fórum minden tagjának Boldog Új Évet, és jó hangminőséget!

(A topik lezárható)  

PrinceHerceg
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 95

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: PrinceHerceg »

Ezt a hirdetést még idén U.P-olni akartam, hátha szerencsét hoz!

GyRacz

Hangfalpár eladó

KÖSZÖNÖM! 

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Hangfalpár eladó

A felesleg repült, (a cím javítva) ha valakinek innentől gondja van a dobozzal, vagy kérdése akkor ne fikázzon itt, keresse meg a hirdetőt privátban-vagy kérem kérjen telefonszámot az eladóhoz.Már ha van komoly vételi szándéka.
Köszönet.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 868

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: tottyi »

A 35 kilo mar tisztazva lett. De jo lenne ha a vasarlo esetleg meg mielott meghallgatna tudna milyen hangszorokeszlet is van a hangfalban na meg egy fenykep a valtorol is jo lenne, hogy a leendo vasarlokat felcsigazza es erdemes lenne elmenni meghallgatni. Es legkozelebb az anyagarat elore elkerni de ez mar csak jo tanacs bar utolag mindenki tud okoskodni, elnezest es mihamarabbi eladast kivanok.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

GyRacz

Hangfalpár eladó

Tisztelt Urak!

Túl vagyok egy nem túl egyszerű beszélgetésen az Eladóval. Valóban NEM 35 kilós a mágnes - ha moderátor tud javítani a címen, megköszönöm. A hangfalak TELJES súlya darabonként cca. 39 kiló. A fényképezésnél volt szerencsém emelgetni őket, nem szeretném részletezni ebbéli érzéseimet. Ellenben a hangzása kárpótol, hihetetlen tiszta.

Az Eladó pár éve kapta a "megrendelést", ahol a megadott, egyébként minőségi anyagokból otthon összerakta a hangafalakat, valóban 600.000 Ft volt az anyag ára, neki ennél jóval magasabb összeg volt ígérve - mint igazi magyar történetnél a kisnyugdíjas még kölcsönt is kért az anyagok megvételéhez. A hangfalak nem lettek kifizetve, ellenben nemrég kisebb lakásba költöztek, ahol egyszerűen kisebb a hely, mint ahol ilyet rendesen élvezni lehet. Így lettek a hangfalak eladók, leginkább bakelitlemezről szól a country, néha Beatles belőlük.

Ha valaki meg szeretné hallgatni, vagy vásárolni, az Árpád híd pesti hídfőjéhez tervezze az utat, az érdeklődőnek adok nevet, címet, telefonszámot. Egy nyugdíjas, kissé introvertált, de igen finoman és precízen dolgozó villanyszerelő az Eladó, valódi "kézműves" termékkel, ilyen másnak tuti nincs.  

Köszönöm a fórumozók türelmét, igen sokat tanultam az elmúlt napokban a hangládákról és egyebekről.

flexxx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 42

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: flexxx »

Az létezhet, hogy az egyébként kiváló JBL 2405 magasa mellett Genelec 1037A közép és  mély hangszórói vannak benne?

erica
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 344

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: erica »

Mtx jackhammer
Musical Fidelity M6500i+mf m6dac Aq niagara 5000,Aq redwood hangfalkábel,Aq wild blue yonder xlr ,Aq Hurricane High-Current-ek,és Source,Quadral aurum montan 8 :)

Karcsi666
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 65

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: Karcsi666 »

Szerintem 35 kilós hangszórót még koncerteken sem találunk, de ha létezne, annak legalább 100-120 kilós láda kellene, hogy ekkora teljesítményt elviseljen.Különben atomjaira hullana 5 perc alatt.

pengő
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: pengő »

Ez a hangszóró igazán mosolyogni való,de akkor enyhén fogalmaztam.Látott már valaki hangsugárzót venni a mágnes súlya alapján?
Jó szórakozást mindenkinek.
"Szeretném tudni, miért vannak a zenészek a színpadon, és nem azt, hogy hol". (John Farlowe)

Vasti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 337

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: Vasti »

Basszus, ezt nem bírom ki!

Egy ismeretlen, és az elmúlt 20 év technikai vívmányain keresztül elérhetetlen ember készít ismeretlen hangszórókészlettel egy pár hangdobozt, amire tesz egy Sonido feliratot is... Rendelésre készíti, amit aztán mégsem kér a megrendelője. A legfontosabb paraméter, amit tudni lehet az az, hogy 35 kiló a mágnes (az aljában vagy a mélyhangszórón) , vagy 35 kiló a doboz, vagy valami hasonló.

És ezt most bárki megveheti, potom 600.000, bocsánat, 599.000 forintért.

Szerintem ezen a fórumon legalábbis ez 2017 legjobb hangsugárzó ajánlata: és ebben annak ellenére is biztos vagyok, hogy még szeptember közepén sem járunk ;-)

Ezt nem gonoszkodásból írtam: de ennem a formában szerintem a nullánál is kevesebb az esélye annak, hogy ez a cucc ennyiért elkel, és féláron sem lenne a nullánál sokkal több.

Tényleg kellenének legalább rendes képek, leírás (hangszóró, váltó), ki készítette, hátha ismeri valaki, stb., stb.

Üdv: Vasti

GyRacz

Hangfalpár eladó

Amennyiben bárki megkeres, hogy érdeklődő, szíves örömest odaadom neki az Eladó telefonszámát, csak nyilvánosan nem szeretném kiírni.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Hangfalpár eladó

Köszönettel vettem a hozzászólásokat,    Jóllehet úgy látom, hogy az a verzió senkinek nem jut eszébe, hogy ha egy ilyen hirdetésre jönne egy érdeklődő az valószínűleg előbb megnézné a hangfalakat, utána fizetne és ha nem a hirdetésben leírtakat találná teljes joggal rúgná szét a hátsómat.

Nem, nem vállalok házhoz szállítást, emelgesse akinek éppen ez kell  - a Készítő / Eladó egészségi állapota miatt mindenfajta fizikai erőfeszítés az ügyben a Vevőt / Érdeklődőt terheli.

Ez eddig o.k., egy kérdésem lenne még: nem lenne egyszerűbb megadni a készítő/eladó telefonszámát, hogy ha esetleg lenne egy komoly érdeklődő akkor kaphasson némi részletes részletes tájékoztatást egy telefonhívással?

Simici
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 34

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: Simici »

Köszönettel vettem a hozzászólásokat,    Jóllehet úgy látom, hogy az a verzió senkinek nem jut eszébe, hogy ha egy ilyen hirdetésre jönne egy érdeklődő az valószínűleg előbb megnézné a hangfalakat, utána fizetne és ha nem a hirdetésben leírtakat találná teljes joggal rúgná szét a hátsómat.

Nem, nem vállalok házhoz szállítást, emelgesse akinek éppen ez kell  - a Készítő / Eladó egészségi állapota miatt mindenfajta fizikai erőfeszítés az ügyben a Vevőt / Érdeklődőt terheli.

Hidd el, hogy az itt jelenlévők többségét a jóindulat és a segítő készség vezérli. A maga módján mindenki arra próbált rávilágítani, hogy a hirdetésed ebben a formában nem éppen vevőcsalogató. Ahhoz, hogy valaki elmenjen meghallgatni, előbb fel kellene keltened az érdeklődését. Információkkal, képekkel, amivel alá tudod támasztani, hogy miért is kerül annyiba, amennyiért meghirdette a tulajdonosa. Ezek itt hiányoznak, éppen ezért tűnik az ár tekintetében az egész nevetségesnek. ( és ezért ne haragudj )

GyRacz

Hangfalpár eladó

nordost
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 146

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: nordost »

Valóban elképzelhetőek a 35 kilós mágnesek mint ahogyan a címben is szerepel.
A hangfalak 35 kilós mágnesként vonzzák az Audiofüleket.
Kvázi itt a mágnes a hangfal.
Az ár is valamennyire rendben van sőt, ha ilyesmi váltó van benne akkor még baráti is lehet.....

kammerer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 117

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: kammerer »

Üdvözletem urak!
Azért merek hozzászólni a témához,mert 30-35 évvel ezelött nekem volt Sonido hangfalam.Két utas monitor sugárzók.
Az akkori Hi-Fi magazinban tesztelték,ódákat,zengtek róla.
Aztán eltelt három hónap (negyed évenként jelent meg)és újra tesztelték. És lássatok csodát,kiderült,a hangfalakat magyar cég gyártotta és ráadásul Videoton hangszórókkal.Na akkor már nem igen örültek annyira mint az első alkalommal.(és én sem).
A Sonido-ból kétféle készült,emlékeim szerint.Egy monitor és egy álló kivitel.Mind két típusnál az élek lekerekítettek voltak.És szürke szőrös festéket kapott.Olyan hatása volt mint manapság az autós sub ládák szövet borítása.
Ha egy hangfal 39kg és a 30cm-es mélynyomó mágnese 35kg ,a membrán+pille+kosár+cséve+felfogató csavar csak 1kg.A 12cm-es közép sugárzó mondjuk 1.2kg.A JBL magas mondjuk csak 50dkg. Akkor ez 37.5kg. Akkor 1.5kg a fa anyag?
Az emlékeimet írtam le.
Mindenkinek jó estét kívánok.

A Hi-Fi Magazin védelmében szólok, akiknek semmi köze nem volt az általad írottakhoz, nem is lehetett, sőt, nem is lehetett volna (és nem is lehetni fog  ).
Amit leírtál, az a hírhedt Sztereó Magazinban történt - de ott sem úgy. A Hi-Fi Magazin 1992-ben szűnt meg. 1993-ban alakult meg a Sonido. Azután pár évvel (tehát kb. bő húsz éve, nem pedig 30-35 éve) jelent meg az általad emlegetett flokkolt Sonido hangdobozról a méltató cikk a Sztereóban, csodálatos ár-érték arányúnak állítva be a dobozt, hype-olva a terméket. Aztán persze alábbhagyott a csodájára járás, mert csak egy volt a sok közül az árkategóriájában. (Sőt, túlárazott volt, szerintem, de ez most mindegy.) A Sztereó is írt róla, egy visszafogottabb, reálisabb értékelést, mert hát nagyon kilógott a Soltész-reklám lóláb az első cikk kapcsán.
A Hi-Fi Magazinnak tehát köze nem volt az ügyhöz, nem is lehetett volna, akkor se, ha nem szűnt volna meg addigra.
És azért az se helytálló ebben a formában, hogy Videoton hangszórókkal készült - ennél bonyolultabb.
Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1179

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: violin »

Kész! Vége! Ennyi volt....mára be lehet zárni az internetet.....:-)

Egyébként szörnyű, hogy 2017-ben még itt tartunk....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1200

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Az eladó nem ért hozzá, a gyártónak meg se netje, se számítógépe, a mobilja meg lemerült:) Szóval nehéz lesz...
Úgy egy-két napon belül ez lesz a legnézettebb és legtöbbet kommentelt topic az tuti. Az idén még úgy sem volt best of the best hirdetés .
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

apacuka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 506

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: apacuka »

Minimum meg kellene adni (de jobb lenne fotózni), hogy milyen hangszórók vannak benne, milyen a váltó, kábel, csatlakozó stb., pláne, hogy ilyen magas az ára, ezek nélkül teljesen esélytelen az eladása.

Az eladó nem ért hozzá, a gyártónak meg se netje, se számítógépe, a mobilja meg lemerült:) Szóval nehéz lesz...

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1200

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Minimum meg kellene adni (de jobb lenne fotózni), hogy milyen hangszórók vannak benne, milyen a váltó, kábel, csatlakozó stb., pláne, hogy ilyen magas az ára, ezek nélkül teljesen esélytelen az eladása.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Csutka

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Ezt a hirdetést az elejéről újra kellene kezdeni.
Így csak nevetséges és biztos, hogy ember nincs Földön, aki akár a hirdetett ár töredékét megadná ezekért a hangfalakért.

Gabesz1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 21

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: Gabesz1 »

Üdvözletem urak!
Azért merek hozzászólni a témához,mert 30-35 évvel ezelött nekem volt Sonido hangfalam.Két utas monitor sugárzók.
Az akkori Hi-Fi magazinban tesztelték,ódákat,zengtek róla.
Aztán eltelt három hónap (negyed évenként jelent meg)és újra tesztelték. És lássatok csodát,kiderült,a hangfalakat magyar cég gyártotta és ráadásul Videoton hangszórókkal.Na akkor már nem igen örültek annyira mint az első alkalommal.(és én sem).
A Sonido-ból kétféle készült,emlékeim szerint.Egy monitor és egy álló kivitel.Mind két típusnál az élek lekerekítettek voltak.És szürke szőrös festéket kapott.Olyan hatása volt mint manapság az autós sub ládák szövet borítása.
Ha egy hangfal 39kg és a 30cm-es mélynyomó mágnese 35kg ,a membrán+pille+kosár+cséve+felfogató csavar csak 1kg.A 12cm-es közép sugárzó mondjuk 1.2kg.A JBL magas mondjuk csak 50dkg. Akkor ez 37.5kg. Akkor 1.5kg a fa anyag?
Az emlékeimet írtam le.
Mindenkinek jó estét kívánok.

Simici
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 34

Hangfalpár eladó

Hozzászólás Szerző: Simici »

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mi fog kisülni.
Tudom, hogy a külső nem minden, ezért ennek úgy kell megszólalnia, hogy levegye a leendő tulajdonosát a lábáról

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”