Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
1 honapos Monitor Audio GS60
Ujbol el a het vegi 400ezres akcio, vigyetek-vegyetek
A het vegi lehetoseggel nem elt senki hiaba volt az akcio. Auto vasarlas miatt volt surgos, de sikerült megvasarolni az uj automat egy hyundai i40 kombi szemelyeben, igy mar az akcios ar nem aktualis. Varom az ajanlatokat ettol fuggetlenul a 450ezres iranyarra.
Ez már igen jó ár! Külföldön rendre drágábban mennek el az ettől sokkal korosabb, használtabb GS60-ak is.
Kevesebb mint fél éve vasaroltam 1700 euróért Németországban + az útiköltség!!! Eredeti szamla megvan, ami egyben az 5 ev garancia is.
Ezen a het vegen akcios barati aron, 400e elvihető. Ennyiert vicces ar ezert a szinte uj hangfalparert. Nem nagyon van olyan doboz ami versenyre kelhet vele.
Helyileg Sopronban van, meret miatt szemelyes atvetelt reszesitenem elonyben.
Legyen 450e
Mivel most mar lassan fel eves lesz igy az ar legyen 480e
Ismet viheto!!!
Uj ara 530.000
Hajra alkura fel
Ujabb kepek
Nemetorszagban vettem. Utolso, kiallitott db volt, de nem volt bekotve hasznalatra soha.
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 275
Tudnál oldalról készített képet is feltenni? Köszi!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
Én arra lennék kíváncsi ha publikus, hogy hol lehetett még ilyet újonnan venni?
Köszi!
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Hat nem titok, haz felujitas, atalakitas az egyetlen oka... Es sajnos nem ez volt az egyetlen amitol meg kell vagy kelett valnom
Ezt gyorsan eladod. Mi az oka, ha nem titok?
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."
2017.02.20.-ai vasarlas, megkerestem a szamlat!
Egy honapja vasarolt Monitor Audio GS60 hangfalpar elado. Szinte bejaratva sem lett még. 5 ev gyartoi garancia van ra, ebbol kb egy honap telt el, de megkeresem a szamlat es megirom ha valakit napra pontosan erdekel. Ezust szinű, eloben gyonyoru es meg szebben szol! Személyes vasarlas ajanlott, helyileg Sopronban van. Iranyar 550.000 Ft.