Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Arcus TM 66

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
fff
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 181

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: fff »

Tőlem vette a kedves eladó. Egy német gyűjtő hagyatékából érkeztek, a hangja alapján azonnal lecsaptam rájuk. Két évig voltak az enyémek a falak és nagyon kedves emlékek fűződnek hozzá. Mindig megfordul a fejemben, hogy visszavásárolom, de csak az tart vissza, hogy nem szoktam visszafelé utazni az időben, meg nem lenne helye, még komolyabb falak vannak azóta a helyén.
Elsősorban annak ajánlom, aki kevés hangszert használó, akusztikus, énekes zenéket hallgat. Nem lehet háttérzenét hallgatni rajta, mert a tálalása annyira frontális, élethű, hogy odabilincsel maga elé. Követeli a figyelmet. Nagyon sok hangfalam volt, ennyi pénzért jobbat a piacon nem lehet kapni, úgy gondolom.
A falakat szerelőm leszervizelte, bemérte, hangszórók, hangváltó, tekercsek hibátlanok.
Vegyétek, mert én veszem vissza még a végén!
. Köszönöm a hozzászólást . Annyival egészíteném ki , hogy én rengeteg stílusú zenével hallgattam. Van 2000 lemezem , úgyhogy bátran ajánlom bármilyen stílushoz.
A zene maga az üzenet .

Retrofuturista
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 343

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: Retrofuturista »

Tőlem vette a kedves eladó. Egy német gyűjtő hagyatékából érkeztek, a hangja alapján azonnal lecsaptam rájuk. Két évig voltak az enyémek a falak és nagyon kedves emlékek fűződnek hozzá. Mindig megfordul a fejemben, hogy visszavásárolom, de csak az tart vissza, hogy nem szoktam visszafelé utazni az időben, meg nem lenne helye, még komolyabb falak vannak azóta a helyén.

Elsősorban annak ajánlom, aki kevés hangszert használó, akusztikus, énekes zenéket hallgat. Nem lehet háttérzenét hallgatni rajta, mert a tálalása annyira frontális, élethű, hogy odabilincsel maga elé. Követeli a figyelmet. Nagyon sok hangfalam volt, ennyi pénzért jobbat a piacon nem lehet kapni, úgy gondolom.

A falakat szerelőm leszervizelte, bemérte, hangszórók, hangváltó, tekercsek hibátlanok.

Vegyétek, mert én veszem vissza még a végén!
- Retrofuturista hifista blog szerzője - Szubjektív barangolás a hifi és a zene világában

https://retrofuturistahifista.blog.hu

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

A zene maga az üzenet .

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Ezek nagyon jóhangú dobozok ! . Köszönöm szépen az Arcus nevében !
A zene maga az üzenet .

Psydzsi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: Psydzsi »

Ezek nagyon jóhangú dobozok ! 

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Kábel is érdekelhet cserébe !
A zene maga az üzenet .

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Lemezjátszó előerősítő csere érdekel .
A zene maga az üzenet .

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Maximálisan egyet értek.. Én is ! Szerintem az a baj , hogy nehezen hiszik el az emberek , hogy mit is tudnak ezek az Arcus-ok . Annyiért árulom mint egy JPW Sonata-t . Annál sokkal jobb a hangja . Elötte az volt . Igaz az is nagyon jó , de ez egy más világ . Nagyon jól elvolt ION Obeleisk 3-as erösítővel is . Most a Pointe csövivel is nagyon szórakoztató . Úgyhogy mindkét oldalt kiszolgálja . Ha nem hiszed , gyere hallgasd meg . Köszönöm a hozzászólásokat !
A zene maga az üzenet .

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2794

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Nem értem, hogy nem keltek még el ezek a hangfalak.
Nekem ennek a kistestvére van otthon, s meg vagyok elégedve a hangjukkal, persze lehetne feljebb lépni, de árukért az Arcusok nagyon jó dobozok.

Maximálisan egyet értek. 
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Irmscher
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: Irmscher »

Nem értem, hogy nem keltek még el ezek a hangfalak.
Nekem ennek a kistestvére van otthon, s meg vagyok elégedve a hangjukkal, persze lehetne feljebb lépni, de árukért az Arcusok nagyon jó dobozok.

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Köszi , magam is úgy gondolom , hogy mai viszonylatban is nagyon kiváló hangszórók . Amikor bekerült a rendszerembe azonnal szerelem lett . Mondjuk én sajnálnám szétszedni mert igazán szépek és jók is hangra . Mátol az áruk 40000 fix magyar forint .
A zene maga az üzenet .

jocjoc
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 37

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: jocjoc »

Kb 2 éve én is vettem egy Arcust, kizárólag a Vifa mély miatt, amit azután kiműtöttem belőle, mert nagyon jó és egy sokszoros árú (szándékosan nem írom le milyen márka dobozába építettem be a gyári helyett, mert a Vifa szebben szól).

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Legyen 50 az induló !
A zene maga az üzenet .

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Hersteller: Arcus
Modell: TM 66
Baujahre: um 1984
Hergestellt in: Deutschland
Farbe: Esche schwarz, Nußbaum, Eiche
Abmessungen: 275 x 510 x 282 mm (B x H x T)
Gewicht:
Neupreis ca.: 1200,- DM/Paar

Technische Daten

Bauart: 3-Wege Phasenumkehr, Kompaktlautsprecher
Chassis:
Tieftöner: 200 mm
Mitteltöner: 100 mm
Hochtöner: 25 mm Kalotte
Belastbarkeit (Nenn-/Musikb.): 80/120 W
Wirkungsgrad:
Frequenzgang: 32 - 25.000 Hz
Übergangsbereiche: 600/4000 Hz
Impedanz: 4 Ohm
Köszönöm a méltatást ! Amikor a 2000-es évek elején vettem egy Arcus hangfalat , amit szintén Pointe Sima hajtott , mindenki azt kérdezte , hogy ez a régi vifa sugárzós ? Az nem az volt . Viszont elhatároztam egyszer veszek egy ilyen régebbi fajtát . Amikor ezeket meghallgattam , akkor jöttem rá , miért dícsérték annyira . Hangszorói hibátlanok , belenyúlás mentesek . Egy újabb saját fotó . Alkudni ér .

A zene maga az üzenet .

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1659

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: viri »

Érdemes meghallgatni, nagyon szépen zenél a kis Point Simával.  Ezt én is így hallottam! Szokás mondani, hogy árkategóriáján túlmutató hang, de hát mit írjak, ha tényleg így van Csak ciki nevesíteni 100-200 ezres monitorokat, amelyek nem szólalnak meg így, mint ez a 3 utas nagy monitor 55--ért. Neten elég sok infó van ezekről a vifa hangszóróval szerelt darabokról. 
Az eladó meg 25+ éve barátom, maximálisan segítőkész, és rugalmas, szerintem keressétek bátran akár kérdésekkel is.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

lac
V.I.P.
V.I.P.

Arcus TM 66

Hozzászólás Szerző: lac »

Érdemes meghallgatni, nagyon szépen zenél a kis Point Simával. 

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Saját fotó

A zene maga az üzenet .

fff
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcus TM 66

Sziasztok ! Eladnám hangfalaim. Vifa mély és magas , Nokia közép . Felsorolhatnék rengeteg hifis közhelyet , de nem teszem . Aki szeretné meghallgatni, megteheti nálam az aláírásomban látható rendszeren . Illetve saját rendszerben is kipróbálható. Érzékeny, könnyen hajtható doboz . Simán boldogul a csövi 12 wattjával. A képek netesek , igyekszem a hétvégén lőni sajátot. Grilljei hibátlanok , a szivacs a hangszórók körül szintén hibátlan. Nem porlad . Az oldalán sajna vannak hibák de nem vészes . Helyileg Budafokon lehet fülelni. Az ára 55000.- forint lenne. 0620 4849807 Köszönöm figyelmed.

A zene maga az üzenet .

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”