Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eisa dijas Dali Opticon 6
Elkelt!
Úgy veszem észre, hogy ebben az árban jóval több az érdeklődő,amit köszönök mindenkinek, de a héten jön egy személyes imerős meghallgatásra...
Üdv!
Írtam privátot!
Én meg írtam választ
Üdv!
Írtam privátot!
Írtam privátot!
Egy kicsit lenne 'dióbb' a színe............
Sikeres eladást!
Legyen 300.000.-ft. Ha ennyiért sem veszi meg senki, akkor marad...
330.000.-FT?
Mivel szeretném eladni, így mától legyen az ára 350.000.-Ft. Es ezzel véglegesítem az árát.
Félre ne érts, de egy komoly házimozi rendszerbe a háttérsugárzóknak is komolyaknak kell lenniük.
Tévhit, hogy oda elég valami, ami zörög mint egy Sokol rádió
Szerintem az Opticon 8-nak méltó társa lenne
Teljesen igazad van ebben, ugyan is ma már teljesen más a háttér hangzása mint kezdetkor... ezért is gondolom azt, hogy háttérnek nekem teljesen megfelelő a dali opticon LCR hangfal. Azokban is szalagsugárzók vannak és elég szépen muzsikálnak
Nem semmi tegnap catlakozott és *****
Up a Dalinak bízom benne jobb helyre kerül.
Szerintem nézd meg még egyszer a dátumot
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Mától 380.000.-Ft az ára. Ha ennyiért elviszi valaki jó,ha nem akkor marad háttérnek
Félre ne érts, de egy komoly házimozi rendszerbe a háttérsugárzóknak is komolyaknak kell lenniük.
Tévhit, hogy oda elég valami, ami zörög mint egy Sokol rádió
Szerintem az Opticon 8-nak méltó társa lenne
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
szia
erősen szemezek a párossal
viszont előtte egy technikai kérdés: egy denon x4100 erősítő nem lenne "kevéske" ezeknek a hangfalaknak a meghajtásához?
Szia!
Attól függ mire használnád a szettet. Bizonyára házomozizásra a leírtak alapján.
Nekem denon X5200w házimozi erősítőm van és elég szépen szólnak vele. előtte egy Marantz Pm11 sztereó erősítővel hajtottam. Hát az más kategória
De kérdésedre a válaszom az, hogy nem lenne gyenge az erősítőd hozzá.
szia
viszont előtte egy technikai kérdés: egy denon x4100 erősítő nem lenne "kevéske" ezeknek a hangfalaknak a meghajtásához?
Azért ennyire nem rossz ám ez a hangfal
Mától 380.000.-Ft az ára. Ha ennyiért elviszi valaki jó,ha nem akkor marad háttérnek
Hali . Kivi leszek mi lessz a vége én a 8 as opticonom 560 nàl keltette fel a nép figyelmét. Sok sikert az eladàshoz. Ha nem megy keress fel jó lessz hàttérnek nekem. Üdv Ati
Nem semmi tegnap catlakozott és *****
Up a Dalinak bízom benne jobb helyre kerül.
Hali . Kivi leszek mi lessz a vége én a 8 as opticonom 560 nàl keltette fel a nép figyelmét. Sok sikert az eladàshoz. Ha nem megy keress fel jó lessz hàttérnek nekem. Üdv Ati
Nekem aztán teljesen mindegy ki mire fogja használni ha kifizette
Úgylátom engednem kell egy kicsit az árból, így mától 399.000.-ft
Eladóvá vált Dali Option 6 álló hangfalam ami 2016-2017 Eisa Díját kapta meg:
http://www.dali-speakers.com/news/news/ ... isa-award/
Az eladás oka Dali Epicon-ra váltás.
A hangfalak teljesen hibátlanok mivel szinte nem is voltak használva. Doboz-számla-gari (5év) meg vannak.
A pár hangfal: 415.000.-ft