Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali Ikon 6 MK2 audiofile hangfal
Kedves fórumtársnál muzsikál tovább...
Többen kérdezték ezért inkább kiírom:
- Doboza nincs meg, nem tudtam tárolni.
5 év garancia magyarországi garancia!
Kompromisszum nélküli zenehallgatásra ajánlom!
Jó ötlet! Ha komollyá válna, írj!
Még esetleg a Zensor 5 beszámítása is lehetséges volna...
Helyzet?
Most vettem egy Marantz sr6009-t.Szívesen kiprobálnám bekötve a zensor 5-k meg mennének a levesbe.
Jó ötlet! Ha komollyá válna, írj!
Még esetleg a Zensor 5 beszámítása is lehetséges volna...
Most vettem egy Marantz sr6009-t.Szívesen kiprobálnám bekötve a zensor 5-k meg mennének a levesbe.
Marantz sr6009,Zensor 5, Concept center, Concept 1, Power-R kábel, Samsung 48H6400, Dune HD D1
Nem akarok beleszólni,mert nekem mindegy,de csak a tisztánlátás végett a garancia sosem külföldi kamu. A garanciát a gyártó vállalja a termékre akár itthon vagy akár Dániában lett véve ez a Dali doboz. Semmilyen magyar értékesítő nem ad saját garanciát,mert meghibásodás esetén nem nyúlhat bele a készülékbe,csak a gyártó álltal jóváhagyott szervíz végezhet javításokat,ami könnyen lehet,hogy nem is országon belül van. Szóval ha meghibásodik akkor elképzelhető,hogy kiküldik például Ausztria-ba vagy egyenesen Dánia-ba.
Bocs az off miatt,csak segíteni akartam!
A hangfal pedig megérdemli a tiszteletet
Üdv!
Mindenesetre magyarországi, ami azért mégis csak jó dolog!
Hogy ki szervizelné? Szerintem a Totel-hez tartozik.
Nem akarok beleszólni,mert nekem mindegy,de csak a tisztánlátás végett a garancia sosem külföldi kamu. A garanciát a gyártó vállalja a termékre akár itthon vagy akár Dániában lett véve ez a Dali doboz. Semmilyen magyar értékesítő nem ad saját garanciát,mert meghibásodás esetén nem nyúlhat bele a készülékbe,csak a gyártó álltal jóváhagyott szervíz végezhet javításokat,ami könnyen lehet,hogy nem is országon belül van. Szóval ha meghibásodik akkor elképzelhető,hogy kiküldik például Ausztria-ba vagy egyenesen Dánia-ba.
Bocs az off miatt,csak segíteni akartam!
A hangfal pedig megérdemli a tiszteletet
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Saját képek:
Saját kép
Saját kép
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás.
-Alber Einstein-
Magyarországon vásárolt? Ide szól a gari vagy külföldre?
Magyarországi.
Korrekt gari, semmi külföldi kamu.
Magyarországon vásárolt? Ide szól a gari vagy külföldre?
2021.10.19-ig (regisztrált) garanciás,
Makulátlan állapotú, vadonatúj.
Ár: 350.000,-
Átvétel: BudapestPrémium álló hangsugárzóFrekvencia tartomány+/- 3dB [Hz]: 39 - 30.000Érzékenység (2,83 V/1 m) [dB]: 89,0Impedancia [ohm]: 6Maximum SPL [dB]: 110Ajánlott erősítő teljesítmény [Watt]: 25 - 180Keresztváltási frekvencia [Hz]: 700/2.600/14.000Hibrid magassugárzó modul, szuper magassugárzó: 1 x 17 x 45 mm ribbonHibrid magassugárzó modul, magassugárzó: 1 x 28 mm textil dómMélysugárzó: 2 x 6.5”Hangfaldoboz típusa: Bass reflexBass-reflex hangolás [Hz]: 39,5Bemenet: Bi-wireJavasolt elhelyezés: padlóHangszóró típusa: Front, Rear, surroundTartozékok: tüskékSzín: FeketeNettó tömeg: 17.80 kgMéretek: 1028 x 188 x 352 mm