Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Infinity Renaissance 80
Infinity Renaissance 80
Abban a 15 percben, amikor hallgattam, nagyzenekari komolyzene ment a bakelitről, és nekem a hangfal mérete sem volt meggyőző egy nagyzenekari mű élethű reprodukálásához. Az is lehet, hogy túl nagy volt a várakozásom. Mindenesetre a LivingVoice egyórásnál kissé hosszabb demóját végigültem, a legjobb pozícióban és vizuálisan is meggyőzőbb volt a hangfal, persze többnyire csukott szemmel hallgattam.
Nekem a Kondo jobban bejön Sonus Faber hangfalakkal.
(Ps. igen örültem, hogy a Sonus Faber nagyobb hangfalait Göertz kábelekkel (MI3 és Boa) kábelezték.)
Hogy ne legyek nagyon off, a Göertz kábelt nem csak én ajánlom az Infinity dobozaihoz is.
Infinity Renaissance 80
Éppen nekem 90-es van, de alku nélkül véve is jó vásárt csináltam kb. két éve 340ezerrel, ma a weben 1500-2000 euróért hirdetik...
Vettem hozzá egy 45 éves Sansui AU9900 integrált erősítőt 145ezerért, ma ezek a duplájánál kezdődnek... 38 ezerért hozták Kanadából (szállítási díjjal, vámot nem kellett fizetni!) a Göertz 180cm-es MI2-t, amihez barkácsoltam Zobel networköt. Most voltam Münchenben a HighEnd Shown. A közepes Wilsonnál elmosolyodtam: így az én rendszerem is szól, pedig még nincs is rendesen lerakva! Kb. 6 rendszer volt, ami valószínűleg jobban szólt, a Living Voice hangfalai, a Canton, ..., de pl. a komoly zenével demózott Kondo összeállítás nem hozta, amit vártam. Egyébként lopják a hangfalam nevét, az ismert elektrosztatikus legújabb homokrostálója szintén a Renaissance melléknevet kapta...talán nem véletlenül.
Egyébként szívesen meghallgatnám Vincenttel, hátha nem jobb, mint a 45 éves Sansuimmal (BP, Miskolc)
Ez a 80-as ennyiért ajándék, rögtön hitelt vennék fel, ha egyébként beleillik az elképzeléseimbe. A 90-esről tudom, hogy rendelhető - volt - hozzá az előlap textil nélkül is, hasonló mint az itt mutatott, azaz látszanak a sugárzók, de mivel az előlappal van a dobozok hangja optimalizálva, vagy a textiles, vagy az a nélküli előlap kell az optimális hangzáshoz.
Aki megveszi a 80-ast, jó vételt csinál.
Infinity Renaissance 80
Elnezest az ismet lassu reakcioert, most irtam mindenkinek.
Sorry, miutan uppoltam a hirdetest aznap este nar nem voltam itthon sem igy nem foglalkoztam vele.
Most potoltam legalabb a valszokat.
- kissmarton
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 22
Infinity Renaissance 80
Szia, írtam pü-t!
- Zolika69
- Fórumlakó
- Értékelés: 67
Infinity Renaissance 80
Ment egy PÜ
Infinity Renaissance 80
Nagy elmerült.
Fel !
Infinity Renaissance 80
Végig tekertem a kétoldalas hirdetést de nem találtam adatokat feltüntetve pl:érzékenység,frekvrncia átvitel,vagy fentvan csak elnéztem?
Sorry, valóban lemaradtak a pontos műszaki adatok.
ARC: köszi
Így jobban látható:
SpecificationsType: 3 way, 3 driver loudspeaker system
Frequency Response: 35Hz to 45kHz
Recommended Amplifier: 75 to 300W
Crossover Frequency: 550, 3000Hz
Impedance: 4Ω
Bass: 1 x 203mm dual voice coil
Midrange: 1 x EMIMM
Tweeter: 1 x EMIT
Dimensions: 1051 x 379 x 281mm
Price: USD $2400
Year: 1990
http://www.hifiengine.com/manual_librar ... e-80.shtml
Infinity Renaissance 80
Remélhetőleg látszik is valami a képen.
Infinity Renaissance 80
Végig tekertem a kétoldalas hirdetést de nem találtam adatokat feltüntetve pl:érzékenység,frekvrncia átvitel,vagy fentvan csak elnéztem?
Infinity Renaissance 80
Csodálkozom, hogy ez még itt van!....
Az érdeklődők többsége szeretne beszámíttatni valamit, ám sajnos nincs szükségem most hifi eszközre (meg semmire), hanem csak kp-re, és ha valaminek a beszámítása szóba is jöhetne az nem lenne kedvező a vevőnek, hiszen gyorsan attól is meg kellene szabadulnom (olcsón lehet gyorsan eladni bármit) így normális értéken beszámítani sem tudnám...persze van olyan ami nem is piacképes, szóval érdeklődés van ugyan, csak aki érdeklődik annak eddig nem volt meg hozzá a kellő kerete még ennél az alacsony árnál sem.
Előbb - utóbb összejön
-
- V.I.P.
- Értékelés: 52
Infinity Renaissance 80
Csodálkozom, hogy ez még itt van! Én bő 6 évvel ezelőtt vettem 250e-ért Szegeden egy sima gyári 80-as Renaissance-t, most meg 170-ért nem kell senkinek!? Gondolom sokan inkább az ennél fiatalabb hangfalakat preferálják, mint egy ilyen 20-on éves Infinity-t, ami véleményem szerint nem kevés hasonló árfekvésű vagy drágább, jó hangúnak hitt hangfalpárat gond nélkül a porig alázna
Annyi biztos, hogy nagyon bántam, hogy eladtam, egy ideje meg sajnos bizonyos körülmények (nem tudnám hol egymástól megfelelő távolságban szétrakva hallgatni) miatt nem vásárolhatom meg, pedig ennyi pénzért ajándék!
Lehet, hogy kis túlzás, de pár évvel ezelőtt, amikor egy bizonyos Wilson Audio Witt hangfalpárat meghallgattam, melyet akkoriban 1 millió Ft körül vett a gazdája, hát nagy csalódás volt egy ilyen Renaissance 80-ashoz képest! Azt hozzá teszem, hogy komoly rendszerben szólt, csak egy "kicsit" száraz volt a hangja. Persze a tulaj azóta eladta, mivel rájött, hogy hiányzik valami, amit csak a komolyabb Infinity-k tudnak.
Egyébként aki megveszi, annak legyen egy erősebb elő-végfok párosa, mert kell neki a teljesítmény, viszont ha megfelelően ki van szolgálva, akkor meg is mutatja, hogy mit is tud igazán!
Infinity Renaissance 80
Akkor adjam dragabban ?
Nem tudod a sorszamat vagy ilyet ? az alapjan konnyen kideritheto lenne.
szerk: nem latok rajta sorszamot.
Infinity Renaissance 80
A hangváltója jobb mint a simának.Ha minden igaz a kábelezés is más.Régen leveleztem velük.
Az tény hogy igen komoly felár volt.
Infinity Renaissance 80
Hali!
Megnezem meg ma ha otthon leszek...milyen esztetikai hibara gondolsz ? Nem tudom mennyi forog ebbol itthon (nem sok annyit tudok), de akar lehet az is ami a tied volt valamikor, viszont ha van is gyari tunningja akkor sem tudom osszevetni masikkal, de ha tunningos is annak majd a kovetkezo tulaj fog a tovabbiakban orulni
Mit tudni magarol a tunningrol mit takar (azon kivul, hogy a tarsainal jobban szolhat) ?
Infinity Renaissance 80
Hűű de szerettem én a saját 80asamot.Esetleg ha az egyik közép emim esztétikailag hibás akkor elmondom a a képen látottak miatt(előlapot egy asztalos barátom készítette hozzá miután hozzá került tölem a gyárival pontosan megegyező méretben formában)hogy akkor bizony egy gyárilag tunningolt darabról van szó!!
Mivel volt több 80asom és ez szólt a legjobban.Más hangja van mint a simának.Egymás mellett egymás után is probáltam.A 4 db 80as közül az esztétikailag hibás emimes volt a legjobb hangra!
Késöbb hosszas levelezés után derült ki a turpisság mert nem értettem miért volt egy különösen jó hangú.
Infinity Renaissance 80
Végső ár (legeslegeslegminimumabb) amiből már nincs alku mert kell a lé:
170ezer Ft.
Hajrá!
Infinity Renaissance 80
Vágjunk egyet:
185ezer és fix.
- Ülőbika
- Nincs visszaút
- Értékelés: 114
Infinity Renaissance 80
Így is dögös!
Köszi a képeket.
Infinity Renaissance 80
ime:
előlappal ezért mégiscsak jobban néz ki
Infinity Renaissance 80
Elnézést a késlekedésért, egyéb dolgaim adódtak.
Reményeim szerint ma már teszek fel előlap nélküli képet, nem felejtettem el.
Infinity Renaissance 80
Tudnál róla majd olyan képet készíteni, amin a háló nélküli előlap nincs felrakva?
Köszi.
Persze.
Szerintem meg ma meglesz
- Ülőbika
- Nincs visszaút
Infinity Renaissance 80
Tudnál róla majd olyan képet készíteni, amin a háló nélküli előlap nincs felrakva?
Köszi.
Infinity Renaissance 80
A héten ismét lehet jönni meghallgatni.
(Budapest belváros V. kerület)
Még nincs jegelve.
-
- V.I.P.
- Értékelés: 52
Infinity Renaissance 80
Szerintem is.
Felsőbb kategóriás Vincent erősítőkkel fenomenálisak az Infinity-k. (én SV-226 MK II hybrid erősítőt hallgattam 8.2-es Kappákkal). Nagyon tetszett, otthoni körülmények között még nem hallottam jobb hangot.
Én is egyet értek veletek! Egy komolyabb Vincent elő-végfok párossal vagy ezzel az SV-226 MK II-vel nagyon össze illenek! Én Vincent LS-1 elő és D-150 végfokkal hallgattam Renaissance 80-ast és 90-est is, valamint Kappa 6.2i-t, és nagyon elégedett voltam velük! A Renaissance-nál meg fokozottan igaz, hogy ilyen összeállításban tudja igazán megmutatni, hogy mit is tud! (y) Ha meg van adva neki amire szüksége van, viszonozni is fogja hangzásban
Egyébként én is gondolkoztam a vásárláson, de sajnos jelenleg nem fér el egy ilyen szélességű (38 cm-es) hangfalpár. Én anno kb. 6 évvel ezelőtt 250e.-ért vettem alku nélkül, és bátran állítom, hogy mai viszonyokban még 350-400e. Ft-os hangfalakat is maga mögé utasít annak ellenére, hogy több, mint 20 éves ! Kár, hogy manapság az Infinity nem hogy ilyen, de még hasonló minőségű hangfalakat sem gyárt! Talán egyszer rájön a gyártó is, hogy érdemes lenne ismét egy ehhez hasonló minőségű modellt a piacra bocsájtani! Aki megvásárolja nagyon jól fog járni vele.
- Ülőbika
- Nincs visszaút
Infinity Renaissance 80
Remek hangfalak. Nekem is volt és utána lettem Infinity fan. Ajánlott hozzá nagyobb
teljesítményű erősítő, hogy ki tudja futni magát. Vincent elő végfokkal csodákra képes.
Szerintem.
Szerintem is.
Felsőbb kategóriás Vincent erősítőkkel fenomenálisak az Infinity-k. (én SV-226 MK II hybrid erősítőt hallgattam 8.2-es Kappákkal). Nagyon tetszett, otthoni körülmények között még nem hallottam jobb hangot.