Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Infinity Renaissance 80
Infinity Renaissance 80
Na pár mostani kép:
A hátsó szivacs ebben a korban már nem tökéletes kinézetű, de teszi a dolgát. Ettől még cserélni lehet ha valaki majd szeretné, de az új tulajra bízom
Emellett külső állapota szép, és miután fából van nem hámlik se festék se laminálás.
Két kép a két doboz csatijairól:
Infinity Renaissance 80
Remek hangfalak. Nekem is volt és utána lettem Infinity fan. Ajánlott hozzá nagyobb
teljesítményű erősítő, hogy ki tudja futni magát. Vincent elő végfokkal csodákra képes.
Szerintem.
Nincs Vincent-em , meghallgatnám vele, bár most nem tudnék nagyon ráfókuszálni de jó lehet... viszont nincs kihasználva, pénz meg kell épp.
- menyhardman
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 175
Infinity Renaissance 80
Remek hangfalak. Nekem is volt és utána lettem Infinity fan. Ajánlott hozzá nagyobb
teljesítményű erősítő, hogy ki tudja futni magát. Vincent elő végfokkal csodákra képes.
Szerintem.
Core Audio Ultimate PC, DAC, SPDIF, Canton CA 30 full active, Stealth Dream kábelek.
Infinity Renaissance 80
Beszéltem ma érdeklődővel telefonon, és felmerült közben csere / beszámításra van-e lehetőség.
Sajnos nincs, perpill csak kp jöhet szóba.
Sikerült itthon feléleszteni a pc-n a lejátszás lehetőségét, a dac is kapja a biteket, így a személyes meghallgatásnak már nincs akadálya.
Saját hozott anyag is jöhet (sőt örülnék neki) max 394kHz-ig bírja a dac...lemez már más téma, mert azt korábban sem nagyon hallgattam és van ugyan egy BR játékos amibe be lehet tenni mindenfélét, de akkor egy jobb digitális koax kábelre is szükség van a dac-al történő összekötéshez, mert olyanom nincs még gagyi sem.
Infinity Renaissance 80
...
Ezen kívül szerintem még pár kép el kelne róla, hogy hogy is néz ki hátulról, vagy elölről a fa előtétek nélkül ill. több szögből, hogy ne csak az láthassa kompletten, aki személyese megy el megnézni, meghallgatni.
Igen kell még kép, lesz is ha meglesz a hangforrás és jöhetnek az érdeklődők.
Infinity Renaissance 80
Bocsi mindenkitől, nem volt időm picit sem foglalkozni a témával.
A PC-n még a hétvégén próbáltam életre kelteni a JRivert, hogy a külső DAC és (szerintem) jó hangú Crown erőlködővel be lehessen mutatni képességét, de sajna akkor nem jött össze, így aki jött meghallgatni szegény nem tudott reális képet kapni róla.
Ma reményeim szerint lesz időm a géppel foglalkozni, és utána lehet jönni meghallgatni.
CerwinVega:
Budapest Belvárosában Arany János utcánál, a telószámomat küldtem, de ahogy írtam is aki hétvégén volt még meghallgatná normális körülmények között is, ezért neki mindenképpen szólok majd.
- CerwinVega
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Infinity Renaissance 80
Szia!
Érdekelne a hamgfal. Hol van helyileg a cucc? A telefonszámod elkérhetem?
-
- V.I.P.
- Értékelés: 52
Infinity Renaissance 80
Értelmezd már a szöveget...ott van rajta az előlap kerete, csak szövetett kell rá húzni...édes istenem:(
Jogos, ebben igazad van. Így még nem láttam Renaissance-ot, ezért is volt furcsa a kinézete.
Infinity Renaissance 80
Szia!
Nem vásárlási szándékkal, csak érdeklődési szinten szeretném megkérdezni, hogy azt lehet tudni, hogy a gyári előlapjával mi történt? Mivel akármilyen esztétikus ebben az állapotában ezzel a fa előtéttel, egy következő esetleges eladáskor meg fogják ismét kérdezni, hogy mi van a gyári előlapokkal, és mivel azok nincsenek meg, máris egy alkualapot képeznek, mivel aki tudja, hogy hogy néz ki gyárilag egy 80-as Renaissance, azt érdekelni fogja ezen része is a hangfalnak.
Ezen kívül szerintem még pár kép el kelne róla, hogy hogy is néz ki hátulról, vagy elölről a fa előtétek nélkül ill. több szögből, hogy ne csak az láthassa kompletten, aki személyese megy el megnézni, meghallgatni.
Értelmezd már a szöveget...ott van rajta az előlap kerete, csak szövetett kell rá húzni...édes istenem:(
-
- V.I.P.
- Értékelés: 52
Infinity Renaissance 80
Szia!
Nem vásárlási szándékkal, csak érdeklődési szinten szeretném megkérdezni, hogy azt lehet tudni, hogy a gyári előlapjával mi történt? Mivel akármilyen esztétikus ebben az állapotában ezzel a fa előtéttel, egy következő esetleges eladáskor meg fogják ismét kérdezni, hogy mi van a gyári előlapokkal, és mivel azok nincsenek meg, máris egy alkualapot képeznek, mivel aki tudja, hogy hogy néz ki gyárilag egy 80-as Renaissance, azt érdekelni fogja ezen része is a hangfalnak.
Infinity Renaissance 80
Két gyors kép.
Jönnek meghallgatni, ha marad úgyis lesz több.
Hangszóróselyem (ahogy látható) nincs a fekete fa levehető előtéteken.
Infinity Renaissance 80
És tényleg.
Sorry .. majd helyettesítem a tényleges képekkel.
Infinity Renaissance 80
Téma adott.
Szeretett pár hangsugárzóm kihasználatlanság miatt eladó.
Képet később teszek fel, addig neten talált kép :
Ár: 199ezer