Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Heco argon 30+center
Heco argon 30+center
Hát köszönöm az érdeklődéseket, a pozitív hozzászólásokat, a portéka elkelt. hát bármily meglepő, egy 64-es születésű tornatanár jött érte, argon 50-hez szeretett volna "kiegészítőket". Leesett az állam mikor egyik kedvencem: YELLO műveiből hozott válogatást tesztelni. Hát hogy neki az egy dolog, de még nekem is leesett az állam, hogy szólnak ezek a heco-k. mozizva dübörögtek ahogy kell, szub nélkül is szépen, de nem is gondoltam, hogy a kis teac cd direct-en igy meghajtja őket. Esküszöm libabőrös lettem. Majdnem megtartottam őket. DE szerencsére van min meghallgatni saját YELLO válogatásom.
Heco argon 30+center
Személy szerint Én is Argon centert és argon 30-ast kerestem kb. egy éve, de semmi. Így továbbléptem, most meg itt van... Jó hangfal, jó áron!
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2158
Heco argon 30+center
Nekem is volt Argon 30 hangsugárzóm... Tényleg nagyon jól megépített masszív típusok, jókora darabok... rendkívül tiszta és precíz hanggal... Amikor nekem volt már akkor is keresgéltem, hogy a 20Hz - 36kHz-ig terjedő frekiátvitel vajon hány dB-en valósul meg...Sajnos semmit sem találtam róla...
Sok sikert az eladáshoz!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Heco argon 30+center
Régebben mennyi ideig keresgéltem 30-ast. Most pedig itt helyben, Fóton bukkan fel eladó példány.
Persze most már nem keresem...
Jól járnak vele.
UPSakku.hu
- Z-zz
- Fórumlakó

- Értékelés: 37
Heco argon 30+center
Ez a széria egy árán jóval túlmutató minőség,hangban,megépítettségben,ez nem az emberek tudatában elterjedt -tömeg gagyi Heco-k közé tartozik.Komplett Argon szettem van,és ez a szett eddig jobbnak bizonyult sok nevesebbnek tartott hangsugárzónál..
Jó vétel.
Heco argon 30+center
Délutánig jegelve.
Heco argon 30+center
Fóliázva van, vagy lakkozva? Fekete festést, és lakkozást kapot.
- Z-zz
- Fórumlakó

- Értékelés: 37
Heco argon 30+center
A 30-asokat lefestették?
A képek alapján úgy tűnik..
Heco argon 30+center
Fóliázva van, vagy lakkozva?
Heco argon 30+center
A 30-akkal mi történt?
Jó az észrevétel. amikor még házimoziztam is, meg sztereót is hallgattam. A sztereó polcok zongoralakk feketék.
Heco argon 30+center
A 30-akkal mi történt?
Heco argon 30+center
Eladó a címben szereplő hangfalszett teljesen hibátlan állapotban. Javítva, dobálva nem volt, ha ismered, tudod hogy "bruti". Nincs széthajtva, igen méretes, súlyos darabok. Nem használom. Az ára: 60.000- nem fix.