Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy m3
Tannoy m3
Elkelt!Zárom a hirdetést!
Tannoy m3
Szia!
Szombaton jönnek hallgatózni ezért még jegelés alatt!
Tannoy m3
Üdv! Megvan még? Helyileg merre?
Tannoy m3
Sziasztok!
Vasárnapig jegelném a Tannoy-t!
- Vasti
- Fórumlakó

- Értékelés: 345
Tannoy m3
UP neki :-)
Nekem úgy 12-13 éve van egy pár M3 itthon: azóta számtalanszor megfordult a fejemben, hogy eladom, és veszek mást, jobbat, szebbet, de aztán mindig rájövök, hogy amennyit kapnék érte, annyiért nem adom el. Ha veszek is egyszer valami mást, ez megmarad ;-)
De szerintem nem is veszek mást, mert ez már egy olyan hangfal, ami átlag halandónak bőven elég. Igazán kellemesen tud szólni, néha meg is lep még mindig, akkor is, ha valami dögös zenével vadulok, meg akkor is, ha egy kis jazz-t van kedvem hallgatni.
30.000 forint... Vicc! ;-) Ennél azért többet ér. Én újan vettem, a MM-ban valami 99.000 forintról volt leárazva a pár (kifutó típus volt, jött az utódja, az M3-M, vagy MX3, vagy MX3-M, már nem tudom) , ha jól emlékszem "csak" 69.000, vagy 79.000 forint volt...
Tannoy m3
Valaki vegye már meg ennyiért! Egyre nagyobb a kísértés! Ez tényleg nem píííz érte!
Tannoy m3
Nem a piac telített, közel a karácsony, lapos a pénztárca
Karácsonyra jó kis hangfal?Lehet hallgatni a Marry Christmast!
Tannoy m3
A tuningról érdemes megkérdezni Fülelek (Szabó Zoli, HiVox) mestert!
Egyszerűen nem értem mi van!
Rengeteg jó cucc van az aprókban és nem kell senkinek... ennyire telített lenne a piac?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Tannoy m3
Meridian ez lett volna a másik kérdésem! Ki tudna jó kis hangváltót készíteni ehhez a Tannoyhoz?
A tuningról érdemes megkérdezni Fülelek (Szabó Zoli, HiVox) mestert!
Egyszerűen nem értem mi van!
Rengeteg jó cucc van az aprókban és nem kell senkinek... ennyire telített lenne a piac?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Tannoy m3
Köszönöm a pozitív gondolatokat!
Tannoy m3
Az árral kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy ha valaki úgy dönt, hogy fabrikál magának egy hangfalat, akkor a jobb minőségű hangváltó kerül ennyibe mint ez a hangfal, (a többiről nem beszélve) és nem biztos hogy fog így szólni mint ez a gyári.
Tehát ez a páros anyagár alatti áron van hirdetve. Ha lenne helyem már nem lenne itt.
Tannoy m3
Meridian ez lett volna a másik kérdésem! Ki tudna jó kis hangváltót készíteni ehhez a Tannoyhoz?
Tannoy m3
Remekül modifikálható hangfal.......
Normális kondikkal,belső kábelezés,csillapítás...igazi óriás ölő,mert a hangszóró készletében több van!
Bárki megveszi jól jár vele.....
Egy pillanatig nem gondolkodnék,ha cseresznye színű lenne.....
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Tannoy m3
Egyébként mennyit érnek???Esetleg jó cd pörgetyű csere érdekelhet akár ráfizetek!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Tannoy m3
ööö... Kedves Doky, ezzel akartál valamit mondani a portékáról?
(viccvót, énkérekelnézést!)
Arra akartam utalni hogy ezért a penzért nem kapsz jobb, rendszer / műfajfüggetlen dobozpárt!Az esztétikai "hiba" gyorsan, olcsón orvosolható ha zavarna valakit!
UP a dobozoknak!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Tannoy m3
En is el akartam adni a sajatomat, de ennyi penzert inkabb megtartom. Ez egy nagyon jo cucc.
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable
- goodman
- V.I.P.

- Értékelés: 504
Tannoy m3
Goodman nem minden áron eladó,ha megkapnám a kért összeget akkor igen!Szerethető,mindenevő muzikális hangja miatt kedvelem!
Adamskyy a kért képek a hangszóróról!
Gyári hibátlanok!20151211_114441.jpg20151211_114413.jpg
Ezt az összeget meg lehet értük kapni. Jól kalibráltad be az árat.
- membrana-tympani
- Nincs visszaút

- Értékelés: 23
Tannoy m3
ööö... Kedves Doky, ezzel akartál valamit mondani a portékáról?
(viccvót, énkérekelnézést!)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Tannoy m3
Ha közel lenne... megvenném anyósnak...
Ezért az árért ez rablás!!!
Tannoy m3
Bocs a rossz képekért,de mobilról így rakta fel!
Tannoy m3
Goodman nem minden áron eladó,ha megkapnám a kért összeget akkor igen!Szerethető,mindenevő muzikális hangja miatt kedvelem!
Tannoy m3
Tannoy m3
Gyári hibátlanok!