Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali Ikon Vocal 2 MK2 fekete bontatlan
ELKELT!
Köszönöm a lehetőséget!
Akkor már csak le kell zárnod .
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.
ELKELT!
Köszönöm a lehetőséget!
Azt még kifelejtettem, hogy 2 év garancia van rá!
Dali Ikon center valakinek?
Valakinek egy kiváló center?
UP
Bontatlan Dali Ikon center! Átvehető Győrben!
Várom a privát üzeneteket!
Egy újabb kép a centerről!
Aki egy igazán kiemelkedő hangú centert szeretne, ami mozira és zenére is egyaránt kiváló annak itt a lehetőség!
Nagyon jó center, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a teljes Ikon MK2 szett (köztük a center is), megkapta a What Hi-Fi maximálisan elérhető 5 csillagát!
Nagyon jó center, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Itt az alkalom, hogy a Dali tulajok bővítsék a rendszerüket egy kiváló centerrel!
Sziasztok,
eladóvá vált a címben szereplő hangfalam.
Dali Ikon Vokal 2 MK2 fekete még BONTATLAN.
A története röviden - sajnos a hivatalos magyarországi Dali forgalmazó visszajelzése alapján már nem forgalmazzák tovább az Ikon szériát (mivel az Opticon felváltotta), és Vokalból már nem is fognak kapni több szállítmányt. Már csak esetleg az a pár demo vagy kiállított darab van MO-n, ami még a házimozi üzletek polcain megtalálható. Mivel már megvolt a 2.0-ám és nem akartam keverni az Opticon szériával, ezért úgy gondoltam, hogy körbekérdezek a környező országok hivatalos forgalmazóinál hátha nekik még van pár utolsó bontatlan darab belőle. Mivel Csehország nem válaszolt majd 1 hétig a megrendelőmre, így Szlovákiából rendeltem meg. A vége az lett, hogy 2 nap különbséggel megkaptam mindkét Vokal-t, így most az egyik eladóvá vált.
Az adatlapját elolvashatjátok itt:
http://www.streamaudio.hu/dali-ikon-voc ... angsugarzo
A magyarországi listaára: 179 990,00 Ft
Én 510 Euroért vettem.
Hajlandó vagyok megválni tőle 399 Euro-ért vagy 119 000 Forintért. Az ár fix.
Háttereket még keresgélek, úgyhogy esetleg beszámítok Dali Ikon On Wall MK2 fekete hangfalakat.
Átvehető Győrben. Postázni is tudom, a vevő költségére.
Üdv,
Feri