Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Contour T2.1 center,Dynaudio Contour T2.5 par/front
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8898
Lezárom a hirdetést, mert a slendrián nyitó ezt eladást követően nem tette meg és csak a félreértés van belőle.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Érdekes.Lehet nem tudsz rólla ,de egy hónapja megvettem ezeket a hangfalakat a barátodtól.
Egy kicsit felpattintom ezeket a remekeket! Hátha a nagy karácsonyi vásárban elkelnek!
Sziasztok nagy árengedmény aki visszi előbb azé... a 3db-os szett ára 550.000ft
hetvenes4133hétszaznegyvennégy
Jaj nem lett sürgős.Az egyik barátomé nem is tudja hogy igy előre tologatom a cuccát.Ezt tőle kellene megkérdezned én nem ismerem a dínókat.
szia sajnos nem tudtam ezzel a kérdéssel foglalkozni,mert sok dolgom volt. de van egy jó hirem leirom a 3-as hangfal szettet 550.000-re és akiu elvisszi előbb azé...
tel.hetven4133 hétszáznegyvennégy
Hi, valamiert ilyen surgos lett? Egyebkent az en Contourom hol helyezkedik el a T2.5-hoz kepest ha szabad kerdeznem?
Jaj nem lett sürgős.Az egyik barátomé nem is tudja hogy igy előre tologatom a cuccát.Ezt tőle kellene megkérdezned én nem ismerem a dínókat.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Hi, valamiert ilyen surgos lett? Egyebkent az en Contourom hol helyezkedik el a T2.5-hoz kepest ha szabad kerdeznem?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Toljuk az elejére!!
Drága Vendel barátom még nem kelt el?HAHÓ uraim ez egy jó cucc!
A fényképen úgy tűnik,ha jól látom,hogy a frontoknál a szövet borította felület sötétebb színű?
Nagyon szép darabok. Jó lenne a contour 2.8-asaimhoz. Csak a szín más egy kicsit.
Erősen gondolkodom....
Szia ! Telefonszám priviben ?
én nekem az is elég ha csak egy embernek tetszik és megveszi... vagy huszan csak dumálnak róla
Majd csak jön egyszer egy jó ajánlat egy ur már igérte,hogy ha erre jár hozná az erősitőjét és megnézné. mondtam,hogy nyugodtan.
Csak nekem tetszik ez a cucc?
én nekem az is elég ha csak egy embernek tetszik és megveszi... vagy huszan csak dumálnak róla
Csak nekem tetszik ez a cucc?
Jön a nyár?Miért van ez még meg?
nagyon nyár van ezt azért is érzem,mert semmi gerjedelem se egy ajánlat. hát addig azert elvagyok vele csak már rákoncentráltam az utodra. vagy lehet,hogy nincs most ilyen tőke erős forumos most fent? mert ahogy látom az újakat azért sokkal olcsobb kategoriák vannak fent álltalában
Jön a nyár?Miért van ez még meg?
Egyèrtelmű hogy az àrral van a problèma de majd a piac eldönti....
Drága?
Nem tudom én sem pedig ilyett nem nagyon szoktak eladni...
Egyèrtelmű hogy az àrral van a problèma de majd a piac eldönti....
Samsung50 plazma,PanasonicPTAE3000,Emotiva-UMC1,Rotel1066,Canopus,DynaudioContours1.4,Contour sc,Klipsch,Düne media,Projekta16:9,siltech,ocos,van den hul.