A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Üdv.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Taga 5.0 vásárlás előtt állok.
Melyik lenne a jobb választás: Taga Tav 606 SE 5.0
vagy Taga Tav 806 ??
Nincs nagy különbség árban a kettő között...
A 806 frontjai nagyobbak, 20 cm dupla mélysugárzóval..
bocs nem akarok off-olni, de lattam, hogy Taga erositot is arulsz. Marhara tetszenek ezek a kis Taga csoves erositok (egesz pontosan Taga HTA-25). De sehol se talalok rola semmi infot. Elkepeszto jo aron adjak oket, mar mar gyanusan... Ha jol tudom lengyel marka, kinaban szerelt ar/ertek aranyban jok.
Tudnal par szot irni roluk? Esetleg ez a tipusod nincs elado?
Koszi
Szia!
Bocsánat a késői reagálásért, de nyaralni voltam! Én még nem hallottam a csöves erősítőiket, de akinek hoztam, mindenki áradozik róla, hogy ár/értékben verhetetlen.... Persze nem kell őket összehasonlítani a 600-700 ezres csövesekkel, de a lényeg, hogy sokkal drágább tranzisztoros társaikat a földbe döngölik....
Ha érdekes valami írd meg pontosan és nézek árat/elérhetőséget.
bocs nem akarok off-olni, de lattam, hogy Taga erositot is arulsz. Marhara tetszenek ezek a kis Taga csoves erositok (egesz pontosan Taga HTA-25). De sehol se talalok rola semmi infot. Elkepeszto jo aron adjak oket, mar mar gyanusan... Ha jol tudom lengyel marka, kinaban szerelt ar/ertek aranyban jok.
Tudnal par szot irni roluk? Esetleg ez a tipusod nincs elado?