Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Sense Audio Manufaktura állódoboz
Re: Sense Audio Manufaktura állódoboz
Elkelt, zárom.
Köszönöm a lehetőséget.
Üdv,
Zoli
Köszönöm a lehetőséget.
Üdv,
Zoli
Konkrétan azt itt csak látunk de nem hallunk.Kétségtelenűl gyönyörű.
Erősítő: Kenwood KAF 3030 R
CD:Philips 624
LP: Pink Triangle LPT Empire 8000 hangszedő
Casette deck: AIWA ADF 880
Hangsugárzó:TDL Studio 1 M
Az első benyomásra nincs második lehetőség!
Pontosabban?
Hangsugárzó! Mit is jelent?
Erősítő: Kenwood KAF 3030 R
A repülőgépek világában azt mondják, hogy ami szépen néz ki az általában jól is repül...
Ez nem tudom, hogy a hangfalakra mennyire igaz?
Én jó pár hifi show-n jártam a L'Auditeur termében, de olyan hangot soha nem hallottam ott,
hogy hanyatt dobtam volna magam. Inkább egy kicsit öntelt és beképzelt cég képviselőre emlékszem onnan...
Tényleg csodálatos látvány ez a doboz, sok sikert kívánok az eladásához!
Ez nem tudom, hogy a hangfalakra mennyire igaz?
Én jó pár hifi show-n jártam a L'Auditeur termében, de olyan hangot soha nem hallottam ott,
hogy hanyatt dobtam volna magam. Inkább egy kicsit öntelt és beképzelt cég képviselőre emlékszem onnan...
Tényleg csodálatos látvány ez a doboz, sok sikert kívánok az eladásához!
Csodaszép dobozok.
Mérete: 22x42x114 cm, és a képek:
- Csatolmányok
-
- IMG_2902.jpg (1.16 MiB) Megtekintve 2167 alkalommal
-
- IMG_2900.jpg (1.26 MiB) Megtekintve 2167 alkalommal
-
- IMG_2899.jpg (1.17 MiB) Megtekintve 2167 alkalommal
-
- IMG_2897.jpg (1.25 MiB) Megtekintve 2167 alkalommal
-
Pagi
- Újonc fórumos

- Értékelés: 12
Szia.
Biztosan gyönyörű dobozok és a hangjuk is csodás lehet!
Mindenki örömére tehetnél fel több képet róla! :))
Akár sokat! :)))
Biztosan gyönyörű dobozok és a hangjuk is csodás lehet!
Mindenki örömére tehetnél fel több képet róla! :))
Akár sokat! :)))
Ráadásul, csak 1 db hangsugárzóról lett kép mellékelve a hirdetésben. Mivel bénán volt megfogalmazva a hirdetés, bután lett fényképezve az eladó termék, teljesen jogos volt a kérdésed, a félreérthetőség abszolút az eladó hibája.trane írta: ↑2022.01.13., csüt. 18:11egyrészt annyira azért a mono korszak nem múlt el (ld. a net-et)spaceboy75 írta: ↑2022.01.13., csüt. 10:48Nyilván nem, a mono korszak már rég elmúlt,szerintem ebből a kivitelből készült csupán egy példány.
, másrészt egyes számban íródott mind a hirdetés címe, mind annak szövege az eladó holmi vonatkozásában
, végül pedig hogy ki-mit hisz az egy dolog
![]()
Szia,
Köszönöm az észrevételt, természetesen az elmúlt 5 évben 2 DB hangfalat hallgattam és most azt a 2 DB hangfalat kínálom megvételre!
Az "egy és egyetlen db" azt jelenti, hogy Nagy Laci ezzel a hangszórókészlettel és doboz kialakítással csak ezt az egy párat készítette. Érzékenysége 88 db.
Üdv,
Zoli
Köszönöm az észrevételt, természetesen az elmúlt 5 évben 2 DB hangfalat hallgattam és most azt a 2 DB hangfalat kínálom megvételre!
Az "egy és egyetlen db" azt jelenti, hogy Nagy Laci ezzel a hangszórókészlettel és doboz kialakítással csak ezt az egy párat készítette. Érzékenysége 88 db.
Üdv,
Zoli
- spaceboy75
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
trane írta: ↑2022.01.13., csüt. 10:38bocsánat, de (a leírtak szerint) jól értemznagy100 írta: ↑2022.01.13., csüt. 01:13Sziasztok,
5 éve hallgatom nagy megelégedéssel L'Auditeur Nagy Laci által készített , alábbi topikban részletezett hangfalát:
viewtopic.php?f=141&t=57472
A L'Auditeur honlapon itt ír róla:
https://www.lauditeur.hu/sense-audio-manufaktura/ (a 4 hangszórós, pl. a bal alsó kép).
Tovább lépek, ezért úgy döntöttem eladom. Egy és egyetlen darab, komoly érdeklődés esetén nálam meghallgathatod.
Ahogy anno írták, az ár kb. 8000, de inkább a 20ezreshez kell pozicionálni.Én ennyire nem ismerem a piacot, ezt megítélni nem tudom, de azt állíthatom, hogy 10ezer alatt nagyon nehéz lenne jobbat találni - persze ízlések és pofonok , de azért ebbe a hangfalba nagyon nehéz belekötni. Ez a hangfal megmutatja mit tud a rendszered...
Az ár 5500 EURO. Helyileg Üröm, Rókahegy.Képek hamarosan.
Ha érdekel, hívj: 20/44öt-888egy
Zoli: 1, azaz egy darab hangfalról van szó
![]()
Nyilván nem, a mono korszak már rég elmúlt,
Néhány adatot közölnél esetleg (.Pl frekimenet, érzékenység,méret stb.) Köszi előre is .
- DeProtector
- Fórumlakó

- Értékelés: 261
Re: SENSE AUDIO Manufaktura állódoboz
Na ez aztán a ritka madár errefelé.
Többször, többféle változatát is hallottam. Elképesztően jó mindegyik!
Nagy UP! a jó magyar terméknek!
Többször, többféle változatát is hallottam. Elképesztően jó mindegyik!
Nagy UP! a jó magyar terméknek!
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
Sense Audio Manufaktura állódoboz
Sziasztok,
5 éve hallgatom nagy megelégedéssel L'Auditeur Nagy Laci által készített , alábbi topikban részletezett hangfalát:
https://www.lauditeur.hu/sense-audio-manufaktura/ (a 4 hangszórós, pl. a bal alsó kép).
Tovább lépek, ezért úgy döntöttem eladom. Egy és egyetlen darab, komoly érdeklődés esetén nálam meghallgathatod.
Ahogy anno írták, az ár kb. 8000, de inkább a 20ezreshez kell pozicionálni.Én ennyire nem ismerem a piacot, ezt megítélni nem tudom, de azt állíthatom, hogy 10ezer alatt nagyon nehéz lenne jobbat találni - persze ízlések és pofonok , de azért ebbe a hangfalba nagyon nehéz belekötni. Ez a hangfal megmutatja mit tud a rendszered...
Zoli
Zoli