Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csöves szépség
Csöves szépség
Budapesten a XI.kerületben,kiprobálható saját rendszerben,ép azon van most vagyis meghallgatáson.
A holnapi napon kapom meg a választ hogy marad-e a meghallgatonál.
OK , köszi ,
Csöves szépség
Budapesten a XI.kerületben,kiprobálható saját rendszerben,ép azon van most vagyis meghallgatáson.
A holnapi napon kapom meg a választ hogy marad-e a meghallgatonál.
Csöves szépség
Merre található , esetleg kipróbálható saját rendszerben ?
Csöves szépség
Beszéltem a z előző tulajdonossal és igen volt csöcsere,szakember csinálta,és beállitotta a nyugalmi áramot.
Nagyon fogom sajnálni ezt a csodálatos kis erősítöt,de sajnos kisebb lakásba költözöm és sok mindentől meg kell válnom,az öt erösitöm valamelyikétöl is.
Csöves szépség
Most már tudom, miért volt olyan ismerős. Minősége és megépítése, jóval túlmutat az árán! Laci munkáiban csak gyönyörködni lehet, nem csak ezen a területen.
Csöves szépség
Sajnos ezt most nem tudom megmondani,de megprobálom az elöző tulajdonost megkérdezni.
Csöves szépség
Előre elnézést kérek de egy kérdést szeretnék feltenni az erősítővel kapcsolatban ?
A csövek állapota , esetleg mikor volt cserélve és volt e korrekciózva a nyugalmi áram ha volt cső csere ?
Ezt csupán azért kérdezem mert minden cső csere után szigorúan be kell állítani a nyugalmi áramot illetve a szimmetriát .
Ü: Laci
Csöves szépség
Most sikerült egy képet felrakni a PCL 86 szépségről.
Csöves szépség
Eladó Cirokl mester alkotása .
Egy profi kinézetű és minőségü PCL 86 pp csöves erőstő.
Holnap rakok fel saját képeket,addig is a tesztgyöztes fotoját tudom felrakni.
Az ára 68 000 ft
http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/v ... ldal4.html