Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cav T5881 csöves végfok eladó
- Linn
- V.I.P.

- Értékelés: 71
Na és mennyiért vitték el? Mert nekem is volt és 2 évesen 200e.-ért tudtam eladni.
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Pioneer PL-6 Benz Micro Ace MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Chario Aviator Cielo
Kábelek: EMANATION PRO 600
Pioneer PL-6 Benz Micro Ace MC hangszedő
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Chario Aviator Cielo
Kábelek: EMANATION PRO 600
Köszönöm az érdeklődést, sikeresen elkelt.
Köszönöm szépen a véleményeket. Mi is szeretjük ezt az erősítőt, de öreg barátom, akié, már 90 éves elmúlt, és a rossz hallása miatt kinézett magának egy távos csöveset.
Nem volt kedve sokat zenét hallgatni, mert folyton fel kellett kelnie a kanapéról vagy hangosítani vagy halkítani rajta, ez mindig felidegesítette.
Egy csőkészlet cserére biztos van több megoldás is, de szerinte ez még messze nem időszerű. Elmondása szerint kb. 100 órát hallgatta. De ha ennek néhányszorosát vesszük, akkor sem hiszem, hogy 4-500 óránál többet ment az erősítő(ez az én véleményem, mert elég hihetetlennek hangzik a 100 óra). Lényegében megpróbált többször zenét hallgatni rajta, de a rossz hallása miatt belefáradt és inkább a tv-n nézi a paraboláról a műholdas adásokat, így alkalmanként hallgatta. Közben meg el is költözött a nyugdíjas otthonba, úgy 2,5 éve, ahol hasonlóan keveset ment. Ez lett az oka az eladásnak.
Van benne anyag az biztos és a csöveket is viszonylag olcsón lehet cserélni (szerintem 6L6GC-vel is mehet)
Ez egy bitang jó erősítő.
Még van hozzá teljes csőkészlet, de sajnos az nem olcsó.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Van benne anyag az biztos és a csöveket is viszonylag olcsón lehet cserélni (szerintem 6L6GC-vel is mehet)
Új ára: 220.000 Ft
Eladóvá vált a képen szereplő csöves végfok. 2010.11.17-i vásárlás, első tulajdonostól. Idős barátom árulja, segítek neki a hirdetésben, de meghallgatni nála lehet, Győrben.
Képeket csatolok, a rácsos tető nélküli kép gyári fotó, mert mi még nem vettük le a leszerelhető tetejét.
Teljesítmény: 2*40 W (8 Ohm)
Frekvencia átvitel: 15 Hz-35 kHz
Csövek: 8 db 5881 (végfokhoz), 6 db 6SN7 (előfokhoz)
Bemenetek: 1 pár RCA
Működési osztály: AB
Tömeg: 43 kg
Ára: 235 000.-Ft.