Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Nad S300 silverline erősitő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
ntoth
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 21

Hozzászólás Szerző: ntoth »

Elkelt.

ntoth
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jegelve.

ntoth
Nincs visszaút
Nincs visszaút

karácsony 2

extra
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: extra »

... örülök, hogy tetszik, nekem az s 200 még párban sem jött be ennyire. a fedlap is alumínium és talán valami szemcse fúvatástól lesz ilyen érdes, azt a szándékosan mattot fényeztetni nem egészen értem. én is megtaláltam a hangomat - de egyszer még lehet kipróbálnék egy ilyet is.

attifoto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: attifoto »

Nálam is egy ilyen csoda muzsikál otthon, ugyancsak az eladótól vettem mindkettőt. Az elsőt mikor megvettem, azt mondtam, hogy soha nem veszek mást, kipróbáltam előtte sok más erősítőt és azt mondtam itt a vége. Olyan hang amit még nem hallottam, minden a helyén egyszerűen csodálatos. Aztán beindult az a fránya kisördög és eladtam egy fórumtársnak és vettem helyette egy Nad M3-at ami ugye frisseb széria, drágább is, más technológia. Egy hét múlva eladtam és sírva hívtam fel az előző vevőmet, hogy visszavásárólnám akár többért csak adja vissza mert Ő az igazi. Persze, hogy nem adta, azt mondta, Neki is megérkezett a hang a térbe, nem vállna meg tőle soha. Hát vettem egy másik S300-at, és ez már marad mindörökre, hiszen megtaláltam sok-sok év után azt ami számomra maga a ZENE a HANG a VARÁZS. Csak mosolygok mikor hallgatom, bármilyen zenén jól teljesít, boldogságot ad annak aki birtokolhatja. Az eladó nagyon korrekt, megbízható, remek fórumtárs.
Aki megveszi ezt az ékszert, annak nagyon sok örömet fog okozni, lelke van, családtaggá válik.
Anthem MRX 710 - NAD S300 - Nad S500 i - Dali Helicon 400  - Oppo 103 EU - PS audio AC 12 - PS audio AC 5 - PS audio Quintet - Furutech Alpha - M2 Tech Young Dac

ntoth
Nincs visszaút
Nincs visszaút

NAD S300 silverline erősitő eladó. 
Szép állapotban van, kivéve hogy a tetején van egy nagyobb karc.
Ha valakit nagyon zavar akkor kb 5000ft-ért le lehet fényeztetni a fedlapot. 
25kg, XLR bemenet, új ára 2500 euro volt.
Postázás nem lehetséges.
Ár: 300000ft. 

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”