Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad C326Bee
Nad C326Bee
Sikeresen elkelt, köszöntem a lehetőséget!
Nad C326Bee
Küldtem privit
Nad C326Bee
Még vihető a fa alá!
- DM 70
- Fórumlakó

- Értékelés: 23
Nad C326Bee
Mivel a"potenciális"vevő én lettem volna ,megpróbálom tolni a "szekeret" ! Ezért a pénzért ajándéknak mondható,vigyétek el gyorsan ,ha a nagy testvér(NAD C 375) nem jön a képbe,már nálam zenélne !! UPP!!
NAD C 368 dac/amp. Phonar P 6 Next NAD C 558 turntable. Supra Cables NAD C 568 cd. Powrgrip YG-2
Nad C326Bee
Ennyiért nagyon jó vétel!
2 sub kimenet is van rajta sztereo létére, ha valaki monitorokat szeretne megtámogatni.
Ez így van, köszönöm szépen a pozitív véleményezést!
Kérem a krónikus alkudozásban szenvedőket hogy ne....................... Ez már így is elég szép ár.
- Fred74
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Nad C326Bee
Ennyiért nagyon jó vétel!
2 sub kimenet is van rajta sztereo létére, ha valaki monitorokat szeretne megtámogatni.
Nad C326Bee
Valaki vigye el 75.000-ért míg meg nem gondolom magam!
Nad C326Bee
Egy tökéletes állapotú 320bee értékegyeztetéssel?
Szia!
Köszönöm de kizárólag készpénzre szeretném cserélni.
Nad C326Bee
Egy tökéletes állapotú 320bee értékegyeztetéssel?
NAD C320bee, NAD C542, CA DVD89, Tannoy M3 (saját készítés, mondhatnám koppincs).
Nad C326Bee
Irányáras a 'kis fekete'.
Természetesen a jó ízlés határain belül, de alkudni ér!
Nad C326Bee
A potenciális vevő visszalépett így vihető az erősítő.
Nad C326Bee
Jégre tettük hétfőig
Nad C326Bee
Sziasztok!
Eladásra kínálom Nad C326Bee típusú erősítőmet, makulátlan műszaki és esztétikai állapotban. Az erősítő max. 10 órát ha ment, a távirányítója és a táp kábele még ki sem került a gyári fóliából, gyakorlatilag új. Doboza és garanciája már nincs sajnos, ezért is preferálnám a személyes átvételt Budapesten, de természetesen előre utalás után postázni is tudom. Bármilyen kérdés felmerülne, keress nyugodtan.
Ára: 85.000 Ft