Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
McIntosh MC250 végfok eladó
A Rotel ára 550 Euro,durván 160.000 Ft, (uj vagyok az AVXn, maga nem a McIntosh gazdája,nem?)
Tudsz privátot küldeni, szerintem ezekre kérdezz rá privátban.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- georgetibor
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
A Rotel ára 550 Euro,durván 160.000 Ft, (uj vagyok az AVXn, maga nem a McIntosh gazdája,nem?)
Jo napot,csak KP a McIntosh,esetleg valamit be tudna számitani az árba? Van pl: Rotel RA 1312 erösitöm,köszi ÜDV.rotel.jpgrotel2.jpg
Mennyi a Rotel ára?
- georgetibor

Esetleg itt van még pár dolgom, https://www.kupujemprodajem.com/1219003 ... oglasi.htm lehet valami érdekelné.
- georgetibor

Jo napot,csak KP a McIntosh,esetleg valamit be tudna számitani az árba? Van pl: Rotel RA 1312 erösitöm,köszi ÜDV.
Üdv!
Nem tudom,hogy merre lehet meghallgatni,de szivesen meghallgatnám Sopronban a rendszeremben.
Mekkora a mérete?? nagyobb,mint egy normál fifi méret szélességben?(44-45cm).
Jelenleg egy Tubeguru-s átalakitott alkatrészcserékkel egy 211SE zenél nagy megelégedéssel.
Aki eddig hallotta az azt monda,hogy "K-jó".klasszikusokon,és jazzen.
A fő probléma,hogy nejem nem tolerálja a hifik kipakolását a nappaliban.
Ezért gondoltam,ha elmenne a 211,akkor,ha befér a konzolba,és tetszik a hangja akkor vevő lennék rá.
Addig is szép napokat.
Szia!
A McIntosh-tól szinte az összes csöves megfordult nálam, valamint pár nagyobb félvezetős (pl 2105). Az MC250-ben megvan a csövesekre jellemző melegebb, nyugodtabb, zenei karakter. Eleinte egy MX110 előfokkal zenélt, de megfordult mellette egy C20-as is. Jelenleg egy Django TVC passzív előfokkal és Altec 604E hangfalakkal zenél.
Természetesen letét ellenében elvihető és saját rendszerben tesztelhető.
Nagyszerű befektetés, valamint belépő a Mekik világába.
Még soha nem volt szerencsém ezen márka végfokaihoz. Szívesen meghallgatnám itthon saját rendszerben. Ez nem kérés akar lenni, csak egy kis kíváncsiság, hogy milyen minőséget képvisel egy ilyen vintage készülék.
Te milyen hangfalakat hajtottál vele, és milyen előfokkal párosítottad?
CD: Accuphase DP-77
HDD: Sony HAP-Z1ES
Vinyl: VPI HR-X Reference + JMW 12.7 hangkar + Micro Benz LP hangszedő
Phono: Acuphase AD-290
Előfok: Accuphase C2810
Végfok: 2 db Accuphase A60
Hangfal: Harbeth M40.2
HDD: Sony HAP-Z1ES
Vinyl: VPI HR-X Reference + JMW 12.7 hangkar + Micro Benz LP hangszedő
Phono: Acuphase AD-290
Előfok: Accuphase C2810
Végfok: 2 db Accuphase A60
Hangfal: Harbeth M40.2
Eladó egy gyönyörű állapotnak örvendő McIntosh MC250 végfok. Gyári belső állapot, nem volt javítva/belepiszkálva. Természetesen hibátlanul működik.
Irányár 280ezer huf