Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha HTR-3063 eladó
Yamaha HTR-3063 eladó
Hello megvan még? Igen meg!
Yamaha HTR-3063 eladó
Hello megvan még?
Yamaha HTR-3063 eladó
Örülök hogy ezt is fel tudtam rakni! Már ötödjére méreteztem! Egyébként olyan mint ha most vettem volna ki a dobozból!
Yamaha HTR-3063 eladó
Kérésed teljesült.
Pont egy parányit lett nagyobb.
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Yamaha HTR-3063 eladó
Egy parányit combosabb kép jobb lenne.
Yamaha HTR-3063 eladó
Maximálisan tökéletes állapotban! Ár: 43000ft
Yamaha HTR-3063 eladó
Yamaha HTR-3063 erősítő Kifejezetten a Házi Mozi rendszerekhez gyártották ezt a Yamaha HTR-3063 audio/videó 5.1 erősítő tunert, mely minden mozi kedvelő igényét kielégíti.5 x 100 W RMS teljesítményével és a Dolby Pro Logic II, Dolby Surround és a DTS Digital Surround dekódereinek köszönhetően ez a HTR-3063 erősítő tuner a filmszínházak hangminőségét adja vissza.A mindig optimális hangminőség érdekében ez a 17 Cinéma DSP programot ismer, melyből 6 film és 7 zenei mód választható.3D kompatibilis, 1080p képminőséggel és a XV Color és a Deep Color funkcióinka köszönhetően gazdag és természetes színekkel jeleníti meg a képeket.A HTR-3063 erősítő tuner Yamaha Ypao kalibráló rendszerrel és számos beállítási lehetőséggel, ill. Silent Cinema móddal teszi lehetővé a tökéletes kikapcsolódást.4 bemenet, 1 HDMI kimenet tartozik a csatlakozási repertoárjába. Ez a Yamaha HTR-3063 biztosan elnyeri tetszését!Műszaki adatok:GyártóYamahaKategóriaHázimozi rádióerősítőTeljesítmény5 x 100WTunervanBeépített dekóderDolby Pro Logic II, DTSBemeneti csatlakozók2db komponens video, 4db digitális bemenet (2db optikai, 2db koaxiális), 4db HDMI, 4db kompozit videoKimeneti csatlakozók1db HDMI, 1db komponens video, FejhallgatóTávirányítóvanMéret435 x 152.4 x 314