Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Crown XLS 402 végfok
Crown XLS 402 végfok
Ilyen került bele,szám szerint 2 db.
Crown XLS 402 végfok
Szia!
Nekem is van, állandóan megy a venti.
Lehet cserélni számítógéphez kapható "silent" típusra - a mérete szabványos.
Mondjuk én nem hallom, mert maxon megy :-)
S
Szia!
Már megtörtént, "időközben a hűtést végző ventillátorokat lecseréltem ,ultra csendes Noiseblocker M8-S1-t tettem bele 6 év garanciával,".
Abban igazad teljesen,ha kicsit is kihasználják a kvalitását semmi nem hallható ,még gyári ventillátorok esetén sem,nemhogy a Noiseblockerrel...
-
Sonny
Crown XLS 402 végfok
Szia!
Nekem is van, állandóan megy a venti.
Lehet cserélni számítógéphez kapható "silent" típusra - a mérete szabványos.
Mondjuk én nem hallom, mert maxon megy :-)
S
Crown XLS 402 végfok
Némi áresés ,50.000 huf,míg a kiszemelt utód eladósorban van.
Crown XLS 402 végfok
Csöves erősítő csere érdekel értékegyeztetéssel.
Crown XLS 402 végfok
az erőműnek!
Crown XLS 402 végfok
Projekt váltás miatt ismét az eladás mellett döntöttem,időközben a hűtést végző ventillátorokat lecseréltem ,ultra csendes Noiseblocker M8-S1-t tettem bele 6 év garanciával,a gyári is megvan.
Ennek fényében az ára FIX: 55.000 huf.
Crown XLS 402 végfok
Marad az erőmű,habár volt pár komolytalan ajánlat...
Crown XLS 402 végfok
Ismerem ezeket a pdf-eket. A kérdést azért tettem fel, mert érdekelt mi a gyakorlati tapasztalat. Az nem olyan gáz, ha megy a ventilátor, de ha olyan a hangja mint egy helikopternek, akkor jobb, ha nem egy helységben van az erősítő (már ha ez megoldható).
Köszönöm az infókat, további sikeres értékesítést!
AVR: Marantz Cinema 30
Hangsugárzók: 5x JBL HDI-1600, 2x JBL Stage XD-5, 2x Arendal 1723 2S
Forrás: HTPC, Audio-Technica AT-LP5
Crown XLS 402 végfok
Az Eladó által linkelt pdf- ben ezt írják: "4.1.4 Hővédelem
A hővédelmi áramkör egy belső ventilátort aktivál, ha a belső hűtőborda hőmérséklete meghalad egy hőmérsékleti értéket (90˚C). Ha a hőmérséklet ismét biztonságos szintre csökken, az áramkör kikapcsolja a ventilátort."
A gyakorlat sajnos nem ez, folyamatosan megy benne, a bekapcsolás pillanatától. A ventik lassításával, vagy megfelezésével lehet próbálkozni...
Crown XLS 402 végfok
Megkérdezhetem, hogy a ventilátora mennyire hangos? Az is érdekelne, hogy mindig üzemel, vagy csak ha melegedni kezd, akkor kapcsol be?
Az Eladó által linkelt pdf- ben ezt írják: "4.1.4 Hővédelem
A hővédelmi áramkör egy belső ventilátort aktivál, ha a belső hűtőborda hőmérséklete meghalad egy hőmérsékleti értéket (90˚C). Ha a hőmérséklet ismét biztonságos szintre csökken, az áramkör kikapcsolja a ventilátort."
Crown XLS 402 végfok
Megkérdezhetem, hogy a ventilátora mennyire hangos? Az is érdekelne, hogy mindig üzemel, vagy csak ha melegedni kezd, akkor kapcsol be?
AVR: Marantz Cinema 30
-
Vendég
Crown XLS 402 végfok
Írtam privátot és sorry most vettem észre hogy van elérhetőség itt is!
Crown XLS 402 végfok
Sziasztok!
Sub szekció felszámolása miatt eladósorba került a címben szereplő nagyon szép állapotú CROWN XLS 402 végfokom.
Némi hasznos info: http://www.bertaudio.hu/downloads/xlsd_hun.pdf
Ára:55.000 huf
Érdeklődni: 30/907-17-84