Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon PMA-320A
Denon PMA-320A
Senki többet harmadszor? Még mindig megvan és szerintem még mindig jó áron... ;-)
Minden elb*szott dolog úgy kezdődik, hogy "azt hittem..."
Denon PMA-320A
Pár éve nekem is volt ilyen, nagyon jó hangú erősítő! Az enyémet kifejezetten a phonoja miatt vették meg ha ez segít.
- Vikunya
- Fórumlakó
- Értékelés: 351
Denon PMA-320A
Ennyiért egy régi HFM etalon -kora ellenére is - igen kedvező vétel.
Denon PMA-320A
Tisztelt Haartja!
Érdeklődni szeretnék az erősítő iránt. A phono rész minősége érdekelne a leginkább, mivel elsősorban bakelit lemezeket szeretnék hallgatni. Jelenleg egy Technics SA-GX170 receiver erősítővel probálkozok, de sajnos nagyon tompán szól. Utánaolvastam ennek a típusnak, és mindenhol jó véleménnyel vannak róla. Ön használta a phono részét a készüléknek? Üdv.
Tisztelt weiszb!
A phono részét nem használtam egyáltalán, mivel a múltban sem és jelenleg sem rendelkezem lemezjátszóval. Ahogy olvastam róla, magam is pozitív beszámolókkal találkoztam a hangját illetőleg, a másik pozitívum pedig, hogy MM és MC elvű bakelit lejátszót is képes kezelni. Ha Önnek közel van Székesfehérvár, javasolnék egy személyes kipróbálást nálam, vagy ha nem kivitelezhető és Ön állja a szállítást, a saját rendszerében is meghallgathatja, ha nincs megelégedve, visszaküldi.
Ha bármi kérdése van még, igyekszem legjobb tudásomnak megfelelően válaszolni!
További szép napot!
Denon PMA-320A
Tisztelt Haartja!
Érdeklődni szeretnék az erősítő iránt. A phono rész minősége érdekelne a leginkább, mivel elsősorban bakelit lemezeket szeretnék hallgatni. Jelenleg egy Technics SA-GX170 receiver erősítővel probálkozok, de sajnos nagyon tompán szól. Utánaolvastam ennek a típusnak, és mindenhol jó véleménnyel vannak róla. Ön használta a phono részét a készüléknek? Üdv.
Denon PMA-320A
Legyen az ára mostantól 19 dudaorrú Mátyás.
Denon PMA-320A
Kedves Fórumtársak!
Eladnám a címben említett sztereó erősítőmet. Ha emlékeim nem csalnak, 2009-ben vásároltam. Postán érkezett, törékeny csomagként feladva, mégis az előlap jobb alsó sarkán a képeken látható szépséghibával... Akkor ki is lett próbálva egy lakótársam Jamo Studio 180-asaival, a hangra semmilyen befolyása nincs és nem is volt a hibának, ami szemből alig látszik. Ezek után úgy hozta az élet, hogy hangfal híján dobozban pihent, fóliázva, szivacsok közt és feledésbe is merült a szekrény mélyén, egészen 2015-ig, amikor is elkezdtem beruházni hangfalakra, és egyéb komponensekre. Miután az "A" hangfalterminál bal oldalán kívül mind a három másik hangerővel arányosan "pattogott", egy fórumtag tanácsára elvittem szervizbe átnézetni, ahol egy-két forrasztást javítottak, megkenték a potmétereket, szóval ráncbaszedték. Azt mondták, a hosszú állás miatt volt ez a hiba, de semmi egyebet nem találtak. Teljesen gyári állapotú, tuning-mentes. Kezdő erősítőnek szerintem kiváló. Nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, de az utódja Fülelek mester új üdvöskéje, amivel egy pár lépcsőfokkal feljebb léptem erősítő fronton.
A Denon helyileg Székesfehérváron található, ahol személyesen átvehető, esetleg üzemanyagárban megegyezve a közelbe el tudom juttatni kocsival. Az ára pediglen a szépséghibák miatt legyen mondjuk 21.000 Ft. Ingyen nem szeretném odaadni. A belsejéről nem készültek képek, nem szedtem le a burkolatot.
Érdeklődni itt a topikban, vagy PÜ-ben, mailben a staff_only[kukac]index.hu címen, esetleg telefonon a nullahat 30 öt81 45hatvan számon.