Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo A9050 Hivox "tuning"
A mai naptól az erősítő más új talajt boldogít, személyesen vittem el hozzá, közel 200km-re töllem. (Mivel sok hozzá értő teljesen ellehetetlenitette az eladást), hogy hallgassa meg. Levolt döbbenve a hangjától, kértem h tesztelgesse és ha van kedve írja meg az őszinte véleményét, ezért pár napig nem zárom be a topicot.
Zacci!
Ha ennyire értesz a dologhoz, nézd meg mekkora puffer kondenzátorok vannak az erősítőbe és mekkora hütőt raktak mellé. Azzal h gumicsővel van csillapitva a borda vígan elbírja. semmi különbséget nem vettem észre a melegedésén. Ha elhiszed vagy nem, igazából pont le...
Nem tudom mit szólnál hozzá ha énis írogatnék a te hírdetésedbe, anélkül h ismerném a termékedet. Ez a nyílt fórum azért van h a vevőket segítsük, te pont az elenkezőjét teszed. Már rég elkelhetett vna és már rég valakit boldoggá tehetett vna ha sok hozzá értő nem nem vau-zott vna bele.
Leírhatnám h egy gyártónak a termékei mi mindent kell fedezni és utána hány kézen megy keresztül és a különböző áfák, lehet h ledöbbenél h valójában mennyibe is került a termék legyártása. És akkor kiderűl h ki mire is ba...a el a pénzt. Csak egy kis ész kell hozzá.
Mindenki aki ídáig tuningult csak javulást hozott neki.
Tuningoltasd meg azt a kis dobozkáidat amit itt árulgatsz, és meg hallod az eredményt.
Köszönöm!
Ezt a kéztörős dolgot Fülelekkel beszéld meg
Ez engem szerencsere nem erint, nem az en erositom. Eleve nem engednem, hogy bele ganyoljanak, foleg nem ilyen modon. De ha mar itt tartunk es fizika...biztos jot tesz a vegfok hohaztartasanak ha tele tomik valami izevel a lamellakat. Azert nem hulyesegbol olyan a hutoborda kialakitasa amilyen es a szellozoket sem anyagsporolasbol vagtak oda ahova 8)
Ha mar a rezonancia csokkentese a cel, akkor azt meg lehetett volna oldani kulturaltabban is oly modon, hogy nem rontjuk le a hutes hatasfokat, megmarad a termeszetes legaramlas.
A lenyeg, ha hangban nem is, de homersekletben bizonyosan bekovetkezett nemi valtozas. Az iranyat rad bizom, de nem bonyolult kitalalni 8)
AV: Marantz SR-6009, Stereo: Onkyo Integra A-8450, RCA: Audioquest RedRiver, Front, center, surr., surr. back: B&W 602S1, Audioquest Type 4, Sub: JBL 250P, Popcorn Hour VTEN, Panasonic TX-P42G20E, Sony MDR-7506
Es a csunya gonosz rezgesek megzavarjak az elektronok aramlasat es csunya gonosz dolgokat muvelnek a hanggal.
Ha nem tetszik az erosito hangja el kell adni es venni egy nagyobbat, jobbat vagy egyszeruen csak egy nekunk tetszot, nem pedig tele ganyolni mindenfele hulyeseggel. Mar bocs, de en tornem le a kezet annak, aki tele pakolja gumi csovekkel az erositomet. Gondolom nem gyenge penzbe kerulhetett ez a hihetetlen tuning 8) Es persze a beavatkozas eredmenye a nagyobb dinamika, szelesebb szimpad meg a hasonlo blabla ! Nyilvan 8)
Az elektronikai beavatkozasnak lehetnek erzekelheto hatasai (jo v. rossz), de ennek a darab gumicsonek...na mind1
De persze mindenki arra ba...a el a penzet amire kedve van.
Ezt a kéztörős dolgot Fülelekkel beszéld meg
Fizika...
Tudod, a gumi és a fém enyhén szólva különbözik. A gumi meg csillapítja a csúnya gonosz fém csúnya gonosz rezgéseit...
Es a csunya gonosz rezgesek megzavarjak az elektronok aramlasat es csunya gonosz dolgokat muvelnek a hanggal.
Ha nem tetszik az erosito hangja el kell adni es venni egy nagyobbat, jobbat vagy egyszeruen csak egy nekunk tetszot, nem pedig tele ganyolni mindenfele hulyeseggel. Mar bocs, de en tornem le a kezet annak, aki tele pakolja gumi csovekkel az erositomet. Gondolom nem gyenge penzbe kerulhetett ez a hihetetlen tuning 8) Es persze a beavatkozas eredmenye a nagyobb dinamika, szelesebb szimpad meg a hasonlo blabla ! Nyilvan 8)
Az elektronikai beavatkozasnak lehetnek erzekelheto hatasai (jo v. rossz), de ennek a darab gumicsonek...na mind1
De persze mindenki arra ba...a el a penzet amire kedve van.
AV: Marantz SR-6009, Stereo: Onkyo Integra A-8450, RCA: Audioquest RedRiver, Front, center, surr., surr. back: B&W 602S1, Audioquest Type 4, Sub: JBL 250P, Popcorn Hour VTEN, Panasonic TX-P42G20E, Sony MDR-7506
Ez a gumikigyo mi modon akadalyozza meg a karos rezonanciat ?
Fizika...
Tudod, a gumi és a fém enyhén szólva különbözik. A gumi meg csillapítja a csúnya gonosz fém csúnya gonosz rezgéseit...
- prehistoric
- Nincs visszaút

- Értékelés: 119
UP!
Mert megérdemled.
Senkinek sincs kedve egy próbát tenni vele? Valóban egy kellemes hangú erősítő. Dobozában pihen már egy ideje, kár érte.
Táp kábelt még mindig beszámítok és hangfal is szóba jöhet ráfizetéssel 150-180.000 ft-ig.
Van az a penz amiert megiscsak megeri tunningolni es termeszetesen jobb is lesz Elvegre fizettek erte, nem mondhatja, hogy nem lett jobb, mert az hulyen nez ki
Igen van az a pénz, és ha azt nézem h évek óta mennyi pénzt költöttem a már hobbimra és sokszor éreztem úgy h a kifizetett pénz nincs arányban a megvett készülék hangjával, mert sajnos nem uszkálok pénzben, h milliokat tudjak költeni egy olyan rendszerre ami minden ígényemet kielégítse. De szerintem vagyunk így egy páran. Ezért a lehetősegeimhez mérten tudok csak vásárolni. És azokból próbálom a legjobbat kihozni, így történt eme erősítővel is. És igen megérte a tuning árát, minden egyes forintját...
Nem azt mondom h millios erősítő mellé oda merem tenni, hanem azt h lényegesen jobb hangot kaptam vissza a gyárihoz képest.
Legutóbb már besokaltam h szép nem szép, gumi cső ide-oda.(Azért is hagytam abba a hírdetését...) Hanyagoljuk kérem szépen ezt a dolgot. Mert lehet h valakit érdekelné a termék, és ezekkel a hozzá szólásokkal elíjesztitek..
Kérem azok hozzá szólását aki ismeri Zoltán munkáját, mert szerintem idáig csak olyanok voltak akik nem.
A készülékre adok 3 nap próba garanciát, semmi veszteni valója nincs a leendő vevőnek,érdeklödőnek.
Köszönöm!
Nem tudtam, hogy a zenehallgatás hobbi inkább a szemnek szól és nem a fülnek.
A készülék hangzása sokat javult az eredetihez képest, ezt kár vitatni.
Ez a gumikigyo mi modon akadalyozza meg a karos rezonanciat ?
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ox-tuning/
Van az a penz amiert megiscsak megeri tunningolni es termeszetesen jobb is lesz Elvegre fizettek erte, nem mondhatja, hogy nem lett jobb, mert az hulyen nez ki
Ennek az erőlködő az új ára még mindig 139.000ft és ha hozzá adjuk még a tuning árát ugy gondolom ez már igen baráti ár, egy gyárinál lényegesen jobb hangért.
A készükre adok mondjuk 3 nap próba garanciát, ami azt jelenti hogy eljösz meghallgatod, kifizted, haza viszed és ha nem tetszik van 3 napod h hibátlanul sértetlenül ( ahogy neked átadtam) vissza hozd nekem. Szerintem ez így teljesen korrekt ajánlat.
A Posta megoldható, dobozában van már hónapok óta...
Kicsit más: Szeretnék a marantzhoz egy jobb hangfal rendszert. De a párom megtíltotta h vegyek, egészen addig míg a nem használt dolgaimat el nem adom. Úgy hogy gyorsan hamar vígyétek mert kell a lóvé!!
0620-447-3504
Még mindig eladó!
Az ára legyen 80.000ft
Nem sok az érdeklődő. Ezért Csere, beszámítás lehetséges. Ami érdekel Mordaunt short aviano 9 sub vagy Proson R12 sub, Hálózat-,Hangfal kábel.
Nézzük a dolgok jó oldalát: itt a remek alkalom, hogy a Mester utolsó művei közül valaki megvásárolhassa magának ezt a gyöngyszemet
Egyébként az eladó maximálisan korrekt, hogy képeket is tett fel a belsejéről
Nézzük a dolgok jó oldalát: itt a remek alkalom, hogy a Mester utolsó művei közül valaki megvásárolhassa magának ezt a gyöngyszemet
Egyébként az eladó maximálisan korrekt, hogy képeket is tett fel a belsejéről
Elösször is köszönöm Tul hozzá szólását, nekem is ezek a gondolataim voltak, csak nem tudtam hogy megfogalmazni.. Én nem értek hozzá, azt sem tudom szép-e vagy sem a mester munkája,
A végeredmény érdekel, ami nekem tetszik.
Gabba 63! Már legelösször sem tudtam választ adni a " Most mi van" kérdésedre, mert nem tudom h pontosan mire is írányul a kérdésed!
Tegyél fel konkrét kérdést, és biztos h kapsz választ!!!!!
De ha nem laksz messze össze is hozhatunk egy találkát és meghallgathatod az eredmény, aminek nagyon örülnék mert meghallgatás után megoszthatnád a véleményed.
Kedves Zerge83!
Eredeti kérdésem a tuningolhatóságra vonatkozott, különösen azok után, hogy itt van egy eladó tuningolt jószág, a mester szerint meg nem lehet tuningolni - mint kiderült, benézte a típust.
Amúgy érdekes volt a kialakult eszmefuttatás...
Üdv
Elösször is köszönöm Tul hozzá szólását, nekem is ezek a gondolataim voltak, csak nem tudtam hogy megfogalmazni.. Én nem értek hozzá, azt sem tudom szép-e vagy sem a mester munkája,
A végeredmény érdekel, ami nekem tetszik.
Gabba 63! Már legelösször sem tudtam választ adni a " Most mi van" kérdésedre, mert nem tudom h pontosan mire is írányul a kérdésed!
Tegyél fel konkrét kérdést, és biztos h kapsz választ!!!!!
De ha nem laksz messze össze is hozhatunk egy találkát és meghallgathatod az eredmény, aminek nagyon örülnék mert meghallgatás után megoszthatnád a véleményed.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5312
Üdv
Ettől én még mindig nem értem az eredeti kérdésre adott választ:
Elküldve: 2015 október 16 - 07:17
Gabba63, on 15 Oct 2015 - 08:44, said:
Ezt az erősítőt nem érdemes tuningolni, mert ezer sebből vérzik, és számottevő javulást csak jelentős hozzányúlással lehetne elérni, ami meg már anyagilag nem érné meg.
???
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ox-tuning/
Üdv
Ettől én még mindig nem értem az eredeti kérdésre adott választ:
Elküldve: 2015 október 16 - 07:17
Gabba63, on 15 Oct 2015 - 08:44, said:
Kedves Fülelek!
Érdeklődnék az Onkyo A-9050 tuning lehetőségéről.
Gabba63
Ezt az erősítőt nem érdemes tuningolni, mert ezer sebből vérzik, és számottevő javulást csak jelentős hozzányúlással lehetne elérni, ami meg már anyagilag nem érné meg.
???