Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Harman/Kardon 970 sztereó erősítő
Köszönöm a lehetőséget.Komoly érdeklődés hiányában az erősítő marad a nappaliban.
nyíregyházáról.reméltem itt van/vagy valahol a környéken,de sajnos nem.kipróbálni meg mindenképp szeretném a saját falaimmal.
Hát igen, sajnos az tényleg elég messze van...
Honnan jönnél?
nyíregyházáról.reméltem itt van/vagy valahol a környéken,de sajnos nem.kipróbálni meg mindenképp szeretném a saját falaimmal.
az sajnos elég messze van.pláne,hogy jó lenne a saját falaimat is elvinni a hallgatózásra
Honnan jönnél?
Kunszentmiklóson meghallgatható.
az sajnos elég messze van.pláne,hogy jó lenne a saját falaimat is elvinni a hallgatózásra
Kunszentmiklóson meghallgatható.
helyileg hol van az erősítő?
50 000 ért vihető.
Természetesen én is használtról beszéltem.Bár sztereó erősítő lévén szerintem max esztétikailag szükséges a távcsere, mert hangerőn kívül úgysem piszkál sok mindent az ember. (de kinézetre is passzolnak egymáshoz ezzel a távval)
Nem tudom pontosan, de mikor nézegettem 5000 ft környékén mentek különböző hk távok.
Használtan most is kb. ennyi de újonan 18000ft-tól
Nem tudom pontosan, de mikor nézegettem 5000 ft környékén mentek különböző hk távok.
újra kipróbáltam a távot.bemenetválasztást is lehet vele irányítani, csak meg kell találni a megfelelő gombokat.
Mennyibe kerül hozzá egy eredeti HK távirányító?
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160
ilyen távot tudok hozzá adni.csak a bekapcsolást, és a hangerőt szabályozza.
újra kipróbáltam a távot.bemenetválasztást is lehet vele irányítani, csak meg kell találni a megfelelő gombokat.
PÜ ment! Üdv Bálint
ilyen távot tudok hozzá adni.csak a bekapcsolást, és a hangerőt szabályozza.
Eladó Harman/Kardon 970 sztereó erősítő.
Megkímélt állapotban.Nem gyári távval.
Ár:52000 Ft