Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR905 THX Ultra 2,HD,LAN,USB
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Köszönöm elkelt!
Nincs mit szívesen....A topikot neked kell zárni ha a portéka elkel!!
Köszönöm elkelt!
90000FT Jövö hét vasárnapig eladó, ha addig nem lesz új gazdája akkor megmarad. 80e ajánlat érkezett már. Tudom holt szezon van, de ennyiért ingyen van német ebay-en 500euro a legocsóbb +posta,rizikó.
Egy elérhetőséget azért csatolhattál volna, nagyban megkönnyítené a kapcsolatfelvételt ;-)
Irányár: 100000Ft
Költözés miatt sürgős, 24kg
- gageszka
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 39
Up neki.
Jó hangja van.
Cambridge Audio Azur 650BD, T+A Criterion T70, Sony KDL-40X2000, Dune HD Prime 3.0, Vincent SV-231, Technics RS-M45, Arcam AVP700
Irányár: 110000Ft
Eladóvá vált csúcs kategóriás Onkyo erősítőm. Minden tartozékával táp kábele, távirányító, bemérőmikrofon, antenna. Kisebb hajszál karcolások a szállításból eredően keletkeztek rajta. Hátúlján a HDMI panelon is találhatóak "letapogató" karcolások amit az előző tulajdonosnál keletkeztek. Nyers erőből nincs hiány 1000W toroid trafó, 24kg! 2db HDMI kimenet van.
Meghallgatható, kipróbálható a XIV. kerületben.
Minden infó megtaláltató ezen a linken: http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx- ... ab=Details
Ára:110000ft
Kisebb hibái: a távirányítón a hangerő+ gombját erősebben kell nyomni mint a többi gombot, az osd a bekapcsolást követő 30p után nem látható. Én is így vásároltam 2 éve és használat közben egyáltalán nem éreztem ennek hátrányát.Minden ajánlatot meghallgatok, elsősorban Kp .