Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Krell KSA-50 új gazdit keres !
Itt most is még teázás van, vagy már elhajózás ?
A sorsa merre vitte, ha már vitte valamerre ...
Ha 1 kWh 50 HUF, akkor ez a 264 W-jával egy műszak alatt eszik egy százast...
+ Ha hozzáadjuk, amit a tulaj zenehallgatás közben megiszik,.....kész anyagi csőd !
" A tömegek világa csak mohó, de nem igényes. Te maradj mértéktartó és igényes !" (Márai)
Hujjuj, most mi lesz?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Az áramszámlához meg annyit, hogy senki nem említi, mennyit takarít meg a fűtésköltségből ott, ahol nincs légkondi
Aki Porschét vesz, nem nézi a benzinárat...
Csúcskategória.
Hosszútávú komoly érdeklődőknek jól jöhet pár infó innen:
http://www.ebay.com/itm/KRELL-KSA-50-KS ... 2c5f5ac558
Az áramszámlához meg annyit, hogy senki nem említi, mennyit takarít meg a fűtésköltségből ott, ahol nincs légkondi
Aki Porschét vesz, nem nézi a benzinárat...
Csúcskategória.
Ha lecsapja, kell elé egy lágyindító és kész. Induláskor nehéz eset, amíga trafó át nem mágneseződik, ill. a pufferek fel nem töltődnek.
Kit érdekel a fogyasztása egy ilyen vasnak! Nem azért vesz valaki Porsche-t,hogy a vasárnapi misére elbattyogjon vele... és ezt sem olyan fogja megvenni aki csak karácsonykor 1x egy évben a "mennyből az angyalt" fogja hallgatni rajta (habár az is cefetül jól szól vele )
- zozoweb
- V.I.P.

- Értékelés: 115
Ha lecsapja, kell elé egy lágyindító és kész. Induláskor nehéz eset, amíga trafó át nem mágneseződik, ill. a pufferek fel nem töltődnek.
Vagy inkább a kismegszakító karakterisztikáját helyesen megválasztani....
Nagy a remek vasnak!
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
Nálam 16A-es biztik vannak, ezekkel nincs gond ! Hogy a 6, vagy 10A-es miként viselkedne, azt nem tudom !
Nem a készülék fogyasztására írtam a kismegszakító problémát,hanem a bekapcsoláskor létrejövő magas áram lökésre!
A fogyasztását illetően tudvalevő,hogy az A osztályos erősítők nem az áramszámla kímélő kategóriába tartoznak.
Nálam 16A-es biztik vannak, ezekkel nincs gond ! Hogy a 6, vagy 10A-es miként viselkedne, azt nem tudom !
" A tömegek világa csak mohó, de nem igényes. Te maradj mértéktartó és igényes !" (Márai)
Nem 264W?
Valóban annyi ! A műszerem a teljesítmény mellett kiírja a Power Factor-t, ami lényegében hatásfok tényező. Ezt sajnos elmulasztottam figyelembe venni !
Hát nem biztos hogy be lehet kapcsolni a készüléket ha 6 vagy 10 A-es kismegszakító van felszerelve a lakásban.
Kíváncsiságból megmértem a fogyasztását !
234 V hálózati fesz. mellett 1.13 A, vagyis 190 W !
(A Hi Fi Answers tippjei 1988 júliusában)
Krell KSA50 (2540,-). 1982 óta referencia a brit piacon.
"Nóóórmális?" amerikai referencia a fanyalgó brit tesztelőknél?
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Ez nem túl informativ
Van aki el akarja adni
A hibàtlant
Hallottam ezt a készüléket, egyszerűen fogalmazva hibátlan.
Vajon az ilyen végfok üzemeltetéséhez az atomerőműnél távolabbi vidékeken is elegendő a rendelkezésre álló energia?
Mennyivel jobb egy Sokol rádió,ahhoz elég egy 9V-os elem is!
Vajon az ilyen végfok üzemeltetéséhez az atomerőműnél távolabbi vidékeken is elegendő a rendelkezésre álló energia?
Az ár alkuképes !!!
Továbbra is eladó !
UP!
Nagyszerű készülék!
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA GU 81M SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek Isotek, fapaci, EWA LS-40 hangfalkábel
-
Vendég
Köszi a méltatást, annyival egészíteném ki, hogy itt a brutális erő finom felbontással, és kitűnő térábrázolással is párosul.
Mondom én, hogy mint a lovak: erő, finomság és báj együtt.
Ráadásul ismerem a tulajdonost: kényszeresen vigyázz a holmijaira, így ezt is nagyon megbecsülte.
Én hallottam az eladó készüléket, méghozzá ott, ahol a képek készültek: nem csak a háta mögött van ló(erő), de benne is. Bízom benne, hogy olyan gazdára lel,aki értékelni tudja a kvalitásait.
Köszi a méltatást, annyival egészíteném ki, hogy itt a brutális erő finom felbontással, és kitűnő térábrázolással is párosul.
-
Vendég
Én hallottam az eladó készüléket, méghozzá ott, ahol a képek készültek: nem csak a háta mögött van ló(erő), de benne is. Bízom benne, hogy olyan gazdára lel,aki értékelni tudja a kvalitásait.
Néhány képet mellékelek