Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Asztali fejhallgató erősítő / előerősítő ( Presenter2 )
up.
Még mindig nincs saját topikja a P3-nak, de lesz...
Még mindig nincs saját hirdetése a Presenter3-nak, de majd hamarosan lesz! Addig is elérhető.
Már elérhető a Presenter3 erősítő! Ára 22k.
Majd lesz saját topikja is, mihelyt kikristályosodik a hogyan.
A P3 a táptuningos P2 után csupán annyit változott, hogy javult kicsit a tápszűrés. A táptuningos P2 a sima P2-höz képest viszont jelentősen eltér: sokkal folyékonyabban zenél. Elkövettem, hogy nem adtam neki külön nevet anno, így ezt a névadóünnepséget most pótoltam/pótoltuk.
Bár ez a hirdetés már nem aktuális, mégis beírok, nehogy elsüllyedjen, mivel lassan egy éve nem volt frissítve.
Utolsó darab 20-ig elérhető, ára 19k. Utána nem lesz több, és addig is csak 1db van.
Augusztusig még rendelhető, aztán leállok minden ilyen jellegű tevékenységgel.
kisDAC-cal még kapható? Vagy olyat már nem csinálsz?
Szia!
Már nem készítek DAC-ot. Használtak kell lőni, vagy ez nyújthat hasonló élményt, mert ugyan az a chipkészlete. A megvalósítását nem ismerem, de igényesnek tűnik.
Azért is álltam le vele, mert vannak jobbak olcsó, pl. a Musilandokat érdemes megfülelni.
Üdv,
B
kisDAC-cal még kapható? Vagy olyat már nem csinálsz?
Szia Bertalan!
Köszönöm a választ az előerősítővel kapcsolatban! Még nem sikerült kipróbálnom, de ami késik - múlik, ezért én bizakodó vagyok!
Az erősítők jelölésével kapcsolatban lenne a javaslatom, hogy vmiféle alazonosítót adjál azért nekik a későbbi pontos beazonosíthatóság érdekében. . . Most meg minden egyertelmű, de ahogy kikerülnek a kezed közzül. . . ne csak körbeírással lehessen elmondani melyik típusról van szó.
Eleg, ha a nyákra teszel vmi verzió jelzést. . . Bár ha jól értem, ehhez új nyákot is kellett készítened és azon a változat valószínűleg fel is van tüntetve. . .
Aakkor jól elbeszélgettem magammal!
Don't worry, minden rendben van! v8.0 van a NYÁK-on (az előzőn v7.1), míg az alkatrészoldalon egy fekete pipa alkoholos filccel. Ez nem a kapcsolóüzemű táp szűrését jelöli, hanem a másikat, ami folyamatossá teszi a hangot.
Szia Bertalan!
Köszönöm a választ az előerősítővel kapcsolatban! Még nem sikerült kipróbálnom, de ami késik - múlik, ezért én bizakodó vagyok!
Az erősítők jelölésével kapcsolatban lenne a javaslatom, hogy vmiféle alazonosítót adjál azért nekik a későbbi pontos beazonosíthatóság érdekében. . . Most meg minden egyertelmű, de ahogy kikerülnek a kezed közzül. . . ne csak körbeírással lehessen elmondani melyik típusról van szó.
Eleg, ha a nyákra teszel vmi verzió jelzést. . . Bár ha jól értem, ehhez új nyákot is kellett készítened és azon a változat valószínűleg fel is van tüntetve. . .
Aakkor jól elbeszélgettem magammal!
Amíg van kis adapterem (2db), addig igen. Utána 19k. Vagy 20, még keresem az utódot, többet be kell mérnem zajra és meg kell fülelni..
Szia!
Az ár még mindig 18.000?
Kisebb tuningon esett át a dizájn, ami viszont jelentősen javította a hangminőséget: folyékonyabb, természetesebb hangja lett a Presenter2-nek!
A tápegység is kapott extra-szűrést, felkészülendő a kapcsolóüzemű adapterekre, mert az EU sikerrel kiutálta a hagyományosakat. Van még pár db hagyományos, aztán jönnek a kapcsolóüzeműek; de kellően szűrve és a fenti tuninggal szerintem azokkal is egyértelműen jobb a végeredmény, mint a P2 eddigi hangja.
Bertalan!
Nekem most a címben szereplő "előerősítő" funkció keltette fel az érdeklődésem.
(Újabb készüléketat pillanatnyilag nem vennék, két presenterem is van. )
Azaz, hogy hogyan lehet előerősítőként (is) használni. Persze, fizikálisan értem, mit hová kell dugni, a kérdés inkább az impedanciák illeszkedésére, az erősítés mértékére, ..., vonatkozik.
Lehetséges aként használni, ahogy van, vagy némi átalakítás szükséges?
Köszönettel: Zsolt
Csak egy 6,3-as jack to RCA átalakító kell, más semmi! Ez lesz a kimenet. Impedanciákkal nem kell foglalkozni ebben az esetben, bőven stimmel minden.
Bertalan!
Nekem most a címben szereplő "előerősítő" funkció keltette fel az érdeklődésem.
(Újabb készüléketat pillanatnyilag nem vennék, két presenterem is van. )
Azaz, hogy hogyan lehet előerősítőként (is) használni. Persze, fizikálisan értem, mit hová kell dugni, a kérdés inkább az impedanciák illeszkedésére, az erősítés mértékére, ..., vonatkozik.
Lehetséges aként használni, ahogy van, vagy némi átalakítás szükséges?
Köszönettel: Zsolt