Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Innovations 700
Re: Audio Innovations 700
Egyelőre marad.
Re: Audio Innovations 700
Ilyenem volt anno, nagyon jó hangja volt a Vandersteen harisnyásokkal, már nem tudom ki vette meg, lehet hogy ez a példány volt.
Audio Innovations 700
2x25 W, kb. 17 kg.
National EL34 csövekkel. (Teslát és Electro Harmonix csöveket próbáltam, de maradtak a National csövek.) Az ECC83 és ECC82 csövek Tungsram gyártmányúak. (A csöveket Bese Attila rendszeresen ellenőrizte, szükség esetén cseréltem.) Plexi lap meg van.
Budapesten, a Bosnyák tér közelében AN és AI környezetben meghallgatható, ill. Pest megyében el tudom vinni saját rendszeres próbára, költségtérítés mellett.
Ára: 360 eFt
[email protected]
30 563 7702
National EL34 csövekkel. (Teslát és Electro Harmonix csöveket próbáltam, de maradtak a National csövek.) Az ECC83 és ECC82 csövek Tungsram gyártmányúak. (A csöveket Bese Attila rendszeresen ellenőrizte, szükség esetén cseréltem.) Plexi lap meg van.
Budapesten, a Bosnyák tér közelében AN és AI környezetben meghallgatható, ill. Pest megyében el tudom vinni saját rendszeres próbára, költségtérítés mellett.
Ára: 360 eFt
[email protected]
30 563 7702