Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pass Labs x2.5 előfok
Re: Pass Labs x2.5 előfok
Elkelt.
RM
RM
Elkelt.
RM
RM
1000 Euro utalva vagy 365.000 Ft.
Ennyiért szerintem nagyon megéri még ilyen esztétikai állapotban is.
Üdv
RM
Ennyiért szerintem nagyon megéri még ilyen esztétikai állapotban is.
Üdv
RM
A belseje:
1250 Euro vagy ennek megfelelő forint közép árfolyamon.
RM
RM
1300 euro mindenkori közép árfolyamon.
RM
RM
Készítettem új képeket nappali fényben, így a készülék állapota jól látható (a tetőn lévő apró esztétikai nyomok miatt ennyi az ára).
Közben újra meghallgattam: a DAC előfokához képest stabilabb, teltebb mélytartományt és kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb magasakat ad, összességében kontrolláltabb, „összeálltabb” hangképpel.
RM
Közben újra meghallgattam: a DAC előfokához képest stabilabb, teltebb mélytartományt és kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb magasakat ad, összességében kontrolláltabb, „összeálltabb” hangképpel.
RM
Üdvözlöm!
Érdeklődnék,hogy aktuális még az erősítő?
Mivel felszámolom a házimozi rendszerenet,s amikor elviszik a Classé előerősitőmet,,,, utána megvásárolnám az elòeròsitőjét.
Üdv: Viki
Érdeklődnék,hogy aktuális még az erősítő?
Mivel felszámolom a házimozi rendszerenet,s amikor elviszik a Classé előerősitőmet,,,, utána megvásárolnám az elòeròsitőjét.
Üdv: Viki
-
andylupescu
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Hi,I've sent you a private message!
Pass Labs x2.5 előfok
Eladó egy Pass Labs X2.5 előerősítő.
A készülék a Pass .5 széria egyik jól ismert darabja, egyszerű, tiszta felépítésű konstrukció, a márkára jellemző természetes, nyugodt megszólalással.
Állapot:
Műszakilag hibátlan, tökéletesen működik
belenyúlásmentes, esztétikailag a teteje karcos (fotókon látható), az előlap szép állapotú.
Hang:
Nagyon tiszta, transzparens megszólalás
jó dinamika, stabil térábrázolás
inkább semleges/természetes karakter, nem tolja előtérbe a magasakat.
Fontos megjegyzés: A készüléket a hozzá tartozó Pass X350.5 végfokkal együtt kaptam, azonban jelenleg más irányba építem a rendszerem, ezért nem használom.
Doboza, távirányítója megvan.
Ár: 500000 Ft
Kakucson megtekinthető, átvehető, korlátozottan házhoz is tudom szállítani előzetes megbeszélés után.
Erd: itt priviben
Köszönöm
RM
A készülék a Pass .5 széria egyik jól ismert darabja, egyszerű, tiszta felépítésű konstrukció, a márkára jellemző természetes, nyugodt megszólalással.
Állapot:
Műszakilag hibátlan, tökéletesen működik
belenyúlásmentes, esztétikailag a teteje karcos (fotókon látható), az előlap szép állapotú.
Hang:
Nagyon tiszta, transzparens megszólalás
jó dinamika, stabil térábrázolás
inkább semleges/természetes karakter, nem tolja előtérbe a magasakat.
Fontos megjegyzés: A készüléket a hozzá tartozó Pass X350.5 végfokkal együtt kaptam, azonban jelenleg más irányba építem a rendszerem, ezért nem használom.
Doboza, távirányítója megvan.
Ár: 500000 Ft
Kakucson megtekinthető, átvehető, korlátozottan házhoz is tudom szállítani előzetes megbeszélés után.
Erd: itt priviben
Köszönöm
RM