Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Csöves házi kézműves OTL fejes erősítő
Re: Csöves házi kézműves OTL fejes erősítő
Utolsó ár: 95 ezer
Köszönöm, ezt csak megerősíteni tudom. R70xxel csodás, nem kérdés. Napokig libabőrös voltam. Továbbá ez a szinergia csodás egy beyer Amiron Home társaságában is.
Erősítő+ R70x együtt 180 ezer.
Erősítő+ R70x együtt 180 ezer.
Korábban az enyém volt, nekem készítette egy ügyes fórumtársunk. Vicc ár a hangjáért. Nagy impedanciás fejesekkel iszonyat jó szinergia.
Korabban az enyém volt, nekem készítette egy ügyes fórumtársunk. Vicc ár a hangjáért. Nagy impedanciás fejesekkel iszonyat jó szinergia.
99 ezer ft
Ráckevén személyesen kipróbálható, megbeszélt időpontban.
115 ezer.
115 ezer.
Csöves házi kézműves OTL fejes erősítő
Költözés és hely hiánya miatt eladó. Helyileg Ráckeve vagy Dömsöd, futárral talán tudom küldeni házhoz, 50-60km es körzetben elvihetem, vagy valahol találkozhatunk félúton. Több cső is jár mellé, most nem tudom pontosan melyikek, nincs nálam. Nekem egy R70x fejessel elképesztően jól szól, más nagy impedanciás fejessel nem próbáltam, de 100+ felett ajánlott, 600ig.
Ára 120 ezer ft.
Ára 120 ezer ft.