Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mcintosh mc275 mk 5 újszerű állapotban

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
hi-fun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 64

Mcintosh mc275 mk 5 újszerű állapotban

Hozzászólás Szerző: hi-fun »

Eladó az ikonikus mc275 széria legjobbnak titulált mk 5 verziója. Ez már tartalmazza a mai kor igényeinek megfelelő hangfal csatlakozókat, de nincs benne felesleges plusz elektronika (cső megvilágítás, stb) mint az utódjába. Első tulaja egy bogaras hangmérnök volt, aki nagyon vigyázott rá, ahogy én is. Egyikünk se használta a gyári csöveket, így azokkal tudom adni. Ő is,és én is 4-5 rendszert hallgatunk, így újszerűnek mondható. A króm felületen lévő feliratok könnyen lekopnak, ennél ez is rendben van.
Különleges tuning csöveket tudok hozzá adni, nem része az árnak.
Budapesten található, eredeti csomagolás ban szállítás megoldható előre utalás után, a vevő felelősségére és terhére.
Ára 1.700.000.-
Képek később..

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”