Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vincent Audio SV-500 audiophile sztereó erősítő
Re: Vincent Audio SV-500 audiophile sztereó erősítő
A készülék elkelt, zárom!
Kedves András!
A gyártó szerint 10.000 órát garantálnak a csövekre. Miután az előző tulajdonos és számomra sem volt ismert a készülék által teljesített üzemóra, ezért vásároltam hozzá egy garnitúra tartalék csövet.
Hozzáteszem, amivel én nem foglalkoztam, komoly irodalma van magasabb kategóriájú csövekre történő csere, amellyel tovább fokozható a hangkép, amely eleve is nagyon szép.
Egyébként, tegnap a készülék elkelt, de még nem volt időm foglalkozni a hirdetéssel.
Üdvözlettel:
Liptai Dénes
A gyártó szerint 10.000 órát garantálnak a csövekre. Miután az előző tulajdonos és számomra sem volt ismert a készülék által teljesített üzemóra, ezért vásároltam hozzá egy garnitúra tartalék csövet.
Hozzáteszem, amivel én nem foglalkoztam, komoly irodalma van magasabb kategóriájú csövekre történő csere, amellyel tovább fokozható a hangkép, amely eleve is nagyon szép.
Egyébként, tegnap a készülék elkelt, de még nem volt időm foglalkozni a hirdetéssel.
Üdvözlettel:
Liptai Dénes
-
veli
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Üdvözlöm!
Mennyi idős lehet a készülék? A csövek miatt kérdezem. Még nem volt csöves készülékem sose, de azt tudom, hogy
különleges hangra képesek, meg, hogy bizonyos időtáv alatt elfáradnak és cserélni szükséges őket. Emiatt a kérdés.
V. András
Mennyi idős lehet a készülék? A csövek miatt kérdezem. Még nem volt csöves készülékem sose, de azt tudom, hogy
különleges hangra képesek, meg, hogy bizonyos időtáv alatt elfáradnak és cserélni szükséges őket. Emiatt a kérdés.
V. András
Vincent Audio SV-500 audiophile sztereó erősítő
ELADÓ, Vincent Audio SV-500 Audiophile hibrid elektroncsöves-félvezetős sztereó erősítő + DAC, minden tartozékával: távszabályozóval, hálózati kábellel, eredeti gyári dupla dobozzal.
Az árkategória egyik legjobb hangú és minőségű sztereó erősítője. D/A konvertere remek hangminőséget biztosít.
Klasszikus megjelenésű, vastag és tömör alumínium előlappal. Távszabályozója igényes szálcsiszolt alumínium házzal rendelkezik. Az előerősítő része csöves, 2 db 6N1 meghajtó triódával, 1 db ECC83S fázisfordító csővel szerelt. Méretes toroid trafó található benne.
Adok hozzá, a Stream Audio-nál 2025.04.29-én vásárolt, egy garnitúra tartalék elektro csövet, számlájával.
Hibátlan működésű, karcmentes, gyári újszerű állapotú készülék.
Kimenő teljesítmény: 2x50 W RMS/8 Ohm,
2x80 W RMS/4Ohm
Frekvencia átvitel: 20 Hz-20 kHz (+/- 0,5 dB)
Jel-zaj viszony: >90 dB
Csövek típusa: 1 db ECC83S, 2 db 6N1
Analóg bemenetek: 4 db sztereó RCA
Kimenetek: sztereó REC OUT, sztereó PRE OUT, 2db 12 V trigger Jack, 6,3 mm-es fejhallgató Jack
Teljesítmény felvétel: 250 W
Méretek: 430x118x375 mm
Tömeg: 10 kg
AV-Online.hu teszt: https://www.av-online.hu/hifi/vincent-a ... teszt_1514
Gedeon Audio teszt: https://gedeonaudio.hu/vincent-sv-500-e ... aM4Y8pqJMj
Kipróbálható és azonnal átvehető Bp. I. kerületében, vagy Velencén.
Ára: 270.000,- forint, csere köszönöm nem érdekel.
Bp - Székesfehérvár vonalon szállításban tudok segíteni.
Az árkategória egyik legjobb hangú és minőségű sztereó erősítője. D/A konvertere remek hangminőséget biztosít.
Klasszikus megjelenésű, vastag és tömör alumínium előlappal. Távszabályozója igényes szálcsiszolt alumínium házzal rendelkezik. Az előerősítő része csöves, 2 db 6N1 meghajtó triódával, 1 db ECC83S fázisfordító csővel szerelt. Méretes toroid trafó található benne.
Adok hozzá, a Stream Audio-nál 2025.04.29-én vásárolt, egy garnitúra tartalék elektro csövet, számlájával.
Hibátlan működésű, karcmentes, gyári újszerű állapotú készülék.
Kimenő teljesítmény: 2x50 W RMS/8 Ohm,
2x80 W RMS/4Ohm
Frekvencia átvitel: 20 Hz-20 kHz (+/- 0,5 dB)
Jel-zaj viszony: >90 dB
Csövek típusa: 1 db ECC83S, 2 db 6N1
Analóg bemenetek: 4 db sztereó RCA
Kimenetek: sztereó REC OUT, sztereó PRE OUT, 2db 12 V trigger Jack, 6,3 mm-es fejhallgató Jack
Teljesítmény felvétel: 250 W
Méretek: 430x118x375 mm
Tömeg: 10 kg
AV-Online.hu teszt: https://www.av-online.hu/hifi/vincent-a ... teszt_1514
Gedeon Audio teszt: https://gedeonaudio.hu/vincent-sv-500-e ... aM4Y8pqJMj
Kipróbálható és azonnal átvehető Bp. I. kerületében, vagy Velencén.
Ára: 270.000,- forint, csere köszönöm nem érdekel.
Bp - Székesfehérvár vonalon szállításban tudok segíteni.
- Csatolmányok
-
- 10.jpg (58.97 KiB) Megtekintve 343 alkalommal
-
- 9.jpg (86.58 KiB) Megtekintve 343 alkalommal
-
- 8.jpg (86.74 KiB) Megtekintve 343 alkalommal
-
- 7.jpg (80.74 KiB) Megtekintve 343 alkalommal
-
- 6.jpg (47.02 KiB) Megtekintve 343 alkalommal
-