Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Krell KSA-100 EUR XLR
Krell KSA-100 EUR XLR
Sziasztok.
Eladóvá vált hatalmas Tiszta A osztályú legendás végfokom.
Krell KSA-100 EUR továbbfejlesztett verziója ami már a gyártó által XLR aljzatot,zajszűrést,és Balanced előfokot is kapott,nyákot a pufferek tetejére,és pár módosítást.
Krell bemeneti része szimmetrikus, ezáltal a zavarjel elnyomása sokkal nagyobb mint a sima aszimmetrikus kapcsolásnak.
Ő a sima RCA-s KSA-100 EUR továbbfejlesztett változata!
2x100W Tiszta A osztályban! Pufferek közel 200.000uF van bőven tartalék benne és erő is.
Csak a végfok eladó!
Ára:1,3 milla.
2022-ben előző tulaja felújíttatta. Tökéletesen és hibátlanul üzemel.
Nagyon komoly hangú vas,drága több 10 millás rendszerben is megállja mai napig a helyét.
Nagyon nyílt,hatalmas tér,legapróbb finom részletek,és igen testes középhang jellemzi,nyugodt meleg hang.
Nálam tesztelhető B&W Matrix 801 s3 társaságában.
Előfokja egyenlőre nem eladó!!
Végfokot nem szállítom sehova,váll sérülésem miatt nem bírom megmozdítani.
Olcsóbb vintage analóg,meleg hangú végfokot beszámolok max 500k-ig nosztalgiázni.
Árából nem szívesen engedek,nekem is ennyibe van,előfokkal együtt 1,7M ft ért vásároltam 2024 Decemberében.
Eladás oka,kiszeretnék próbálni más irányt is. Tettem be a fotók közé egy olyan képet,ahol a földön egy 21kg os nagy stúdió Yamaha végfok látható,csak azért,hogy legyen viszonyítási alap,mekkora is ez a Krell.
Mindszenten található a Végfok.
Posta,futár nincs!!! Csak személyes átvétel.
06harminc314hetven359
Ha kérdésetek van,keressetek bátran.
Youtubeon,van kint sok videóm a Krell szettről.
Eladóvá vált hatalmas Tiszta A osztályú legendás végfokom.
Krell KSA-100 EUR továbbfejlesztett verziója ami már a gyártó által XLR aljzatot,zajszűrést,és Balanced előfokot is kapott,nyákot a pufferek tetejére,és pár módosítást.
Krell bemeneti része szimmetrikus, ezáltal a zavarjel elnyomása sokkal nagyobb mint a sima aszimmetrikus kapcsolásnak.
Ő a sima RCA-s KSA-100 EUR továbbfejlesztett változata!
2x100W Tiszta A osztályban! Pufferek közel 200.000uF van bőven tartalék benne és erő is.
Csak a végfok eladó!
Ára:1,3 milla.
2022-ben előző tulaja felújíttatta. Tökéletesen és hibátlanul üzemel.
Nagyon komoly hangú vas,drága több 10 millás rendszerben is megállja mai napig a helyét.
Nagyon nyílt,hatalmas tér,legapróbb finom részletek,és igen testes középhang jellemzi,nyugodt meleg hang.
Nálam tesztelhető B&W Matrix 801 s3 társaságában.
Előfokja egyenlőre nem eladó!!
Végfokot nem szállítom sehova,váll sérülésem miatt nem bírom megmozdítani.
Olcsóbb vintage analóg,meleg hangú végfokot beszámolok max 500k-ig nosztalgiázni.
Árából nem szívesen engedek,nekem is ennyibe van,előfokkal együtt 1,7M ft ért vásároltam 2024 Decemberében.
Eladás oka,kiszeretnék próbálni más irányt is. Tettem be a fotók közé egy olyan képet,ahol a földön egy 21kg os nagy stúdió Yamaha végfok látható,csak azért,hogy legyen viszonyítási alap,mekkora is ez a Krell.
Mindszenten található a Végfok.
Posta,futár nincs!!! Csak személyes átvétel.
06harminc314hetven359
Ha kérdésetek van,keressetek bátran.
Youtubeon,van kint sok videóm a Krell szettről.