A hirdetőt nem ismerem, a terméket igen.
Hozzám cserével került egy ilyen erősítő, első tulajtól. Gondoltam mindegy, hogy melyiket hirdetem , majd örömmel jön ezért is valaki.
Tung- Sol EL34 végcsövek, Mullard és Psvane előfok csövek, nekem ezzel a szettel jött. Néhány óra hallgatás után lezártam a hirdetést, bizonytalan időre :-) Volt már korábban is csövesem, ezt a típust tapasztalatból ajánlom!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Line Magnetic LM-211IA csöves erősítő
-
Telekinetik
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
-
jingli
- Nincs visszaút

- Értékelés: 16
Line Magnetic LM-211IA csöves erősítő
Eladó LINE MAGNETIC LM-211IA csöves erősítőm.
Második tulajdonos vagyok. A gyári csöveket lecseréltem. 2 Brimar ECC83 NOS, 2 RCA 12AU7 NOS, és 4 Svetlana EL34. Baromi jót tettek a hangnak. A csöveket augusztusban vettem, azóta heti 3-4 napot mentek 2-3 órán át. Ajándékba adom a gyári Line Magnetic EL34 csöveket, azokat csak pár órán át járattam és két Tungsram ECC82 csövet, azok csak kipróbálva lettek.
Az erősítő teljesen karcmentes, tökéletes állapotban van, mintha új lenne. Doboza is megvan, így biztonságosan küldeni is tudom.
Ára 480.000 Ft
Második tulajdonos vagyok. A gyári csöveket lecseréltem. 2 Brimar ECC83 NOS, 2 RCA 12AU7 NOS, és 4 Svetlana EL34. Baromi jót tettek a hangnak. A csöveket augusztusban vettem, azóta heti 3-4 napot mentek 2-3 órán át. Ajándékba adom a gyári Line Magnetic EL34 csöveket, azokat csak pár órán át járattam és két Tungsram ECC82 csövet, azok csak kipróbálva lettek.
Az erősítő teljesen karcmentes, tökéletes állapotban van, mintha új lenne. Doboza is megvan, így biztonságosan küldeni is tudom.
Ára 480.000 Ft