A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Üdv! Ha jól látom wbt hangfalterminálok vannak rajta, ez cserélve lett? Mert a gyári fotókon , nem ilyennel jött ki. Köszönettel Ányos
Az észrevétel teljesen jogos. Most én is utánanéztem, valóban nem ez a gyári terminál.
Egyébként így lőttem anno az e-bayen, akkor sem tűnt fel, hogy a többi nem ezzel van szerelve.
Akkor ennyiben módosítanám az eredetileg beírtakat, hogy WBT terminálokra vannak cserélve a gyári hangfalcsatlakozók.
Holnap csinálok belső fotót, hogy egyértelmű legyen, hogy nincs semmi további módosítás.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
Eladó fent nevezett Musical Fidelity A5 integrált sztereo erősítő.
Hibátlan darab, Apukám használta vagy 10 évig, most feljebblépés miatt válik meg tőle. Gyári táv, dupla doboz megvan, karcmentes a készülék.
Nagyon univerzális erősítőről beszélünk, kb mindent meg tud hajtani, komoly erő lakik benne. Beépített fonó, végfok kimenet illetve HT Direct bemente is van, ha házimozi erősítővel kellene osztoznia a front hangfalakon.
Nálam lehet itt pm-ben érdeklődni, vagy a 30/438 49 14-en.
Jánossomorján átvehető, de küldhető is utalás után (küldése biztos nem 2e ft, mert kb 15kiló az erősítő).
350e Ft
Csatolmányok
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission