Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Trafomatic Head 2 fejhallgató Es előerősítő (fekete)
Re: Trafomatic Head 2 fejhallgató Es előerősítő (fekete)
1800 Euro a tuning biztosítékokkal és a plusz csövekkel.
Re: Trafomatic Head 2 fejhallgató Es előerősítő (fekete)
Heerlen, valamikor az 50es években, bemerve: Nos mindkettő.
RM
RM
Trafomatic Head 2 fejhallgató Es előerősítő (fekete)
Sziasztok!
Külön is eladó a fent említett erősítő.
Keveset használtam, akkor is főleg előerősítőként.
Nagyon érdekes és értékes karaktere van, mert hozza a csövesek finom közép tartományát, ugyanakkor gyors is.
Itt látható a fülessel együtt árulva, természetesen amit ott adok mellé az itt is jár. (3 tuning biztosíték plusz csövek)
viewtopic.php?f=123&t=221219
Amennyiben 2100 euróért vagy annak Ft-ban számolt áráért elviszed, adok mellé még egy Philips csillagos miniwatt csövet is. (amivel szerintem jazz esetén a legjobb hangot produkálja.)
Kakucson megtekinthető es átvehető, illetve itt szívesen megmutatom működés közben is fejhallgató erősítőként.
Érd priviben vagy húszas 3641739.
Kisebb távolságra biztos vételi szándék esetén szállítom.
Képek a linkelt postban.
Köszönöm, hogy elolvastad.
RM
Külön is eladó a fent említett erősítő.
Keveset használtam, akkor is főleg előerősítőként.
Nagyon érdekes és értékes karaktere van, mert hozza a csövesek finom közép tartományát, ugyanakkor gyors is.
Itt látható a fülessel együtt árulva, természetesen amit ott adok mellé az itt is jár. (3 tuning biztosíték plusz csövek)
viewtopic.php?f=123&t=221219
Amennyiben 2100 euróért vagy annak Ft-ban számolt áráért elviszed, adok mellé még egy Philips csillagos miniwatt csövet is. (amivel szerintem jazz esetén a legjobb hangot produkálja.)
Kakucson megtekinthető es átvehető, illetve itt szívesen megmutatom működés közben is fejhallgató erősítőként.
Érd priviben vagy húszas 3641739.
Kisebb távolságra biztos vételi szándék esetén szállítom.
Képek a linkelt postban.
Köszönöm, hogy elolvastad.
RM