Egy két belső kép:
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Ethosz Audio A-osztályú elő+végfok páros
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2820
Re: Ethosz Audio A-osztályú elő+végfok páros
Utoljára Tctronic ugrasztotta előre 2025.12.29., hétf. 19:03-kor.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2820
Ethosz Audio A-osztályú elő+végfok páros
Eladó a fórumon vásárolt Ethosz Audio által épített A-osztályú elő + végfok páros. Feltehetően megrendelésre készült. A fórum szabályzata alapján a pontos megnevezéseket nem áll módomban itt leírni, ezért igényesen fekete szigetelő szalaggal "kiretusáltam" azokat a fotókról is. Telefonon vagy privát üzenetben szívesen állok mindenki rendelkezésére.
Amit el lehet mondani róluk: A végfok kb 20 Watt A-osztályban 8-ohmon.
Az előfok távirányítható, az ekőfok kijelzője kék, távirányító csak kicsit lefelé döntve tartva veszi a jelet.
A szett csak egyben eladó, nincs értelme elválasztani őket egymástól a végfokot más előfokokkal is próbáltam minden esetben gyengébb volt a produkció.
A hangjáról egyszerűen csak annyit hogy ,ezért az árért egyszerűen nem lehet jobbat kapni. A legjobb nem csöves szett amit eddig halottam. A hibrid erősítőmet nem tudta megverni, de piszok jó szett szerintem.
Én nagy érzékenységű hangfalakkal próbáltam, kisebb érzékenységűekkel nem tudom hogy viselkedne.
Az ára: 300.000 Ft
Posta, futár megoldható előre utalással, de két dobozban és nem lesz olcsó. Személyes átvételt preferálom
Lakik: Kistarcsa
Csere beszámítás: köszönöm nem.
Tel: 30/öt6öt4064
Amit el lehet mondani róluk: A végfok kb 20 Watt A-osztályban 8-ohmon.
Az előfok távirányítható, az ekőfok kijelzője kék, távirányító csak kicsit lefelé döntve tartva veszi a jelet.
A szett csak egyben eladó, nincs értelme elválasztani őket egymástól a végfokot más előfokokkal is próbáltam minden esetben gyengébb volt a produkció.
A hangjáról egyszerűen csak annyit hogy ,ezért az árért egyszerűen nem lehet jobbat kapni. A legjobb nem csöves szett amit eddig halottam. A hibrid erősítőmet nem tudta megverni, de piszok jó szett szerintem.
Én nagy érzékenységű hangfalakkal próbáltam, kisebb érzékenységűekkel nem tudom hogy viselkedne.
Az ára: 300.000 Ft
Posta, futár megoldható előre utalással, de két dobozban és nem lesz olcsó. Személyes átvételt preferálom
Lakik: Kistarcsa
Csere beszámítás: köszönöm nem.
Tel: 30/öt6öt4064
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."