Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed PAM-120 2db

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
ordgab
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Heed PAM-120 2db

Hozzászólás Szerző: ordgab »

Sziasztok!

Hosszas hezitálást követően eladásra kínálom 2db Heed PAM120 monoblokkjaimat.
Lassan 2 éve kerültek hozzám, az előző tulaja költözés miatt újabb rendszert állított össze, ezért vált meg tőlük, ha jól tudom én a 2. tulaj vagyok.
Huszti Zsolt bevizsgálta, a kondenzátorok újabbra cserélve. Az egyik trafója is cserélve lett Zsolt által, gyári eredetire. Zsolt elmondása alapján a gyártása már a széria utolsó éveiben történt, és XLR csatlakozó már nem került rá, mert nem volt már hozzá minden. Esztétikailag a burkolat felületén karcok vannak.
Helyileg Pest vármegye Vasad településen vannak, jelenleg rendszerbe kötve, de a rendszer többi elemét is hírdetem.
Jelenleg 1 pár Martin Logan Aerius, Sony TA-90ES előfok társaságában meghallgatható, és a rendszer egyben is eladó.
Ár: 700.000 ft a 2db.
Csatolmányok
IMG_4999.JPEG
IMG_4997.JPEG
IMG_4995.JPEG

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”