A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Eladó a képeken látható Restek Sector előfok, plusz gyári külső táp! Elég ritkán bukkan fel belőle eladó példány, pláne itthon.
Műszakilag hibátlan, esztétikailag nem :( A teteje csúnya. Én nem mókoltam vele, mert úgy sem látszik, de nem kell hozzá nagy kézügyesség hogy valaki átfújja.
Felsőzsolcán van, személyesen innen lehet elvinni, vagy csomagküldés is megoldható.
Az ára “itt-ott” 600 és 1000 € között mozog, de látva az itthoni piacot, fölösleges ilyen árakkal küszködni.
Ez 130e ft-ért vihető!!!
Szerintem ez több mint baráti, még akkor is ha esztétikailag nem százas :)