Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Arcam Alpha 3 sztereo erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1314

Re: Arcam Alpha 3 sztereo erősítő

Hozzászólás Szerző: kupecke »

:noproblemo: Én csak megláttam oldalt a polcon, amikora a vintage Triangle-hs-ért autóztam el, hoztam, olvasás, meghallgatás nélkül, de nem bántam meg, most is ezzel hallgatom. Közben meg jött a Solen hibrid is... :napsut: , ma elvileg megbeszélés szerint vitték volna, (ezért nem írtam ),de a fórumtárs elfelejtette gondolkodik.gif , bizonyára maradnia kell :smile28:

kzy
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kzy »

Régen volt egy 1-esem és felhorgadt bennem a nosztalgia, de utána olvastam kicsit és látom, hogy más irányba vitték a fejlesztést, uh köszönöm, de mégsem.

kzy
Értékelés: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kzy »

udv
engem erdekelne a cucc

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Hopp,mégis találtam egy saját képet
Csatolmányok
Arcam Alpa 3.jpeg

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég

Arcam Alpha 3 sztereo erősítő

ARCAM Alpha 3 sztereo erősítő eladó, javításmentes eredeti állapotban. Itt vettem a fórumon, előélete és képek az előzményben. viewtopic.php?f=32&t=212027&p=2936624&h ... a#p2936624
Felszaporodtak az erősítőim, mindegyik jó hangú, de nem gyűjtögetném, mindegy melyik marad meg.
ára 40e ft.
Átvehető Érden ill. Bp. VI ker.

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”