Uraim így kellene ezt csinálni. Kérdez, veszi, és viszi. Jó hajra került.
Köszönöm AVX zárom.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony TA-FA 7es
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Sony TA-FA 7es
Jo napot kivánok. Megszeretnem vasarolni a SONY TA-FA7ES erositot. Legyen szives kuldjon rovid e-mailt a elektronika@azet.sk mail cimre, hogy feltudjan onnel venni a szemelyes kapcsolatot. Tisztelettel, Csank Laszlo - Rimaszombat - Felvidek.
Sony TA-FA 7es
Üdvözletem ismét a fórumtársaknak.
Kihasználatlanság miatt eladó/elcserélhető gyűjteményemből egy Sony TA-FA7es. Elsősorban cserélném, de vagy nem nézi senki a csere-bere topik ot, vagy túl szűk az érdeklődésem. A készülék a szokásos kontakt kezelésektől eltekintve javítás mentes eredeti állapotban van, és hibátlan működéssel. Sajnos a megjelenése nem a legszebb, minden hibáját jól láthatóan fotóztam, ezek többsége élőben nem is látszik. Sajnos távirányító az nincs hozzá. Dunaújvárosban próba után elvihető. Akit a csere érdekelne, nekik ott a csere-bere topik .
A készülék eladási ára 400 ezer forint.
Megkérném a nagyérdeműt, hogy az én ennyit meg annyit adok érte emberek ne engem keressenek. További érdeklődést privátban váron.
Köszönöm.
Üdv: Gergő
Kihasználatlanság miatt eladó/elcserélhető gyűjteményemből egy Sony TA-FA7es. Elsősorban cserélném, de vagy nem nézi senki a csere-bere topik ot, vagy túl szűk az érdeklődésem. A készülék a szokásos kontakt kezelésektől eltekintve javítás mentes eredeti állapotban van, és hibátlan működéssel. Sajnos a megjelenése nem a legszebb, minden hibáját jól láthatóan fotóztam, ezek többsége élőben nem is látszik. Sajnos távirányító az nincs hozzá. Dunaújvárosban próba után elvihető. Akit a csere érdekelne, nekik ott a csere-bere topik .
A készülék eladási ára 400 ezer forint.
Megkérném a nagyérdeműt, hogy az én ennyit meg annyit adok érte emberek ne engem keressenek. További érdeklődést privátban váron.
Köszönöm.
Üdv: Gergő