Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Unison Research S8 eladó

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lanszelot
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 44

Unison Research S8 eladó

Hozzászólás Szerző: Lanszelot »

Unison Research S8 erősítő eladó. Itt vásároltam használtam egyik barátomtól Magyarországon. Tudomásom szerint az első tulajdonosa Ausztriában volt. Mikor vettem kaptam hozzá tőle 2 db új 845 csövet, amit Ő vett magának. Ezeket mikor beleraktam sajnos egy kondenzátor megadta magát. Mint később kiderült a csövek voltak a hibásak. A javítást Gál Tamás végezte a TMP audionál. Mivel meg kellett bontani az erősítőt, így kértem javalatot esetleg mivel lehetne javítani a hangján. Azt mondta nem híve az ilyen tuningoknak, de megnézi. A végén azt mondta van olyan rész, ahol filléres kondenzátorokat mégis érdemes lenne kicsrélni. Ezt el is fogadtam, így Mundorf kondenzátorok kerültek bele oda, ahol javasolta. Ennek költsége kb. 70 eFt volt + a javítás. Azóta kifogástalanul működik. Mivel sok az erősítő nálam, így az eladás mellett döntöttem. Vettem mostanában hozzá Katona Lajostól másik 845-ös, illetve ECC82-es csöveket. Az ECC82-ből 2 garnitúrát. Megvan az eredeti 845-ös csőkészlet, amivel eladó, de az új csövek is kérhetők hozzá megegyezés szerint. Doboza sajnos nincs, kezelői leírása megvan.

Tiszakécskén található, tesztelhető.

A súlya miatt nem postázom, de megegyezés szerint el tudom vinni, ha valakinek ezen múlik a vásárlás.

Telefon: +36-30-207-0858

Irányára: 780.000 Ft, ebben benne van a 2 garnitúra ECC82, ha viszed az új 845-ös csöveket (ez van most benne) azzal együtt 930.000 Ft.

Kérdés esetén hívjatok inkább!
Csatolmányok
IMG_7373.JPEG
IMG_7372.JPEG
IMG_7371.JPEG
IMG_7370.JPEG
IMG_7369.JPEG
IMG_7368.JPEG
IMG_7367.JPEG
IMG_7366.JPEG
IMG_7365.JPEG

Utoljára Lanszelot ugrasztotta előre 2025.12.03., szer. 09:57-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”