Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Eladó Conrad Johnson PV5 kiváló állapotban
Re: Eladó Conrad Johnson PV5 kiváló állapotban
Többen jeleztétek, kérdeztétek, hogy ez ugyanaz a PV5, amelyet korábban pepperpower, majd utána GSOC fórumtárs hirdetett.
Nyomatékosan szeretném leszögezni, hogy az általam hirdetett Conrad Johnson PV5 NEM azonos azzal a készülékkel!
Sajátomat évekkel ezelőtt vásároltam külföldről, Takács Jenő (tunerman) cserélte benne a gyárilag elöregedett tápkondenzátorokat.
Azóta végig nálam volt, és idehaza kizárólag én voltam, vagyok az egyetlen tulajdonosa.
Tehát ismét hangsúlyozom: ez NEM ugyanaz az előfok!
Nyomatékosan szeretném leszögezni, hogy az általam hirdetett Conrad Johnson PV5 NEM azonos azzal a készülékkel!
Sajátomat évekkel ezelőtt vásároltam külföldről, Takács Jenő (tunerman) cserélte benne a gyárilag elöregedett tápkondenzátorokat.
Azóta végig nálam volt, és idehaza kizárólag én voltam, vagyok az egyetlen tulajdonosa.
Tehát ismét hangsúlyozom: ez NEM ugyanaz az előfok!
Hi Luis,
I’ve replied to you in a private message.
Regards
Ferenc
I’ve replied to you in a private message.
Regards
Ferenc
-
José Luis
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Hi, This C.J. PV 5 is still avabalaible ?? how is the price ??
Can you Send to Barcelona ?
Regards
Luis
Can you Send to Barcelona ?
Regards
Luis
Eladó Conrad Johnson PV5 kiváló állapotban
Eladó egy kifogástalan állapotú, tökéletesen működő Conrad Johnson PV5 készülék.
A benne található csövek kiváló minőségű, amerikai gyártmányok: Sylvania és General Electric, 5 csillagos, fekete anódos kivitelben. A 12AX7 típusú csövek eredeti angol Mullard gyártásúak, amelyek szintén magas minőséget képviselnek.
A készülék korából adódóan a tápkondenzátorok cserére szorultak, amit egy elismert szakember, Takács Jenő (Tunerman) végzett el. Az újonnan beépített Audio Note Kaisei kondenzátorok — a legendás Black Gate méltó utódai — kiváló hangminőséget biztosítanak.
A készülék Szigetszentmiklóson található.
Csere érdekelhet, Audio Note QSSC, SP hangfalkábelre minimum 2m hosszban.
Ár: 640 000 Ft
A benne található csövek kiváló minőségű, amerikai gyártmányok: Sylvania és General Electric, 5 csillagos, fekete anódos kivitelben. A 12AX7 típusú csövek eredeti angol Mullard gyártásúak, amelyek szintén magas minőséget képviselnek.
A készülék korából adódóan a tápkondenzátorok cserére szorultak, amit egy elismert szakember, Takács Jenő (Tunerman) végzett el. Az újonnan beépített Audio Note Kaisei kondenzátorok — a legendás Black Gate méltó utódai — kiváló hangminőséget biztosítanak.
A készülék Szigetszentmiklóson található.
Csere érdekelhet, Audio Note QSSC, SP hangfalkábelre minimum 2m hosszban.
Ár: 640 000 Ft