Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó primare i22 erősítő
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 7
Re: Eladó primare i22 erősítő
Köszönöm
Járt nálam ilyen erősítő.Bekapcsolt állapotban meg kell nyomni a távirányítón az AMP gombot és lehet távirányítani ha az elemek nem merültek le a távkapcsban.
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 206
Re: Eladó primare i22 erősítő
Üdv!Raczerno50 írta: ↑2025.04.25., pén. 13:10Eladó új szerű állapotban lévő, primare i22 erősítő.gyari távval, de én nem igazán tudom használni,mivel a barátom akitől vettem, ő állítása szerint bele kell menni a menübe, ott kell beállítani.de én nem tudom. Amúgy kifogástalan az erősítő. Szép teres hangja van, ára 320ezerft. Postai küldemény utánvéttel is megoldható jól becsomagolva.erd 06202556480.
Járt nálam ilyen erősítő.Bekapcsolt állapotban meg kell nyomni a távirányítón az AMP gombot és lehet távirányítani ha az elemek nem merültek le a távkapcsban.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 7
Eladó primare i22 erősítő
Eladó új szerű állapotban lévő, primare i22 erősítő.gyari távval, de én nem igazán tudom használni,mivel a barátom akitől vettem, ő állítása szerint bele kell menni a menübe, ott kell beállítani.de én nem tudom. Amúgy kifogástalan az erősítő. Szép teres hangja van, ára 320ezerft. Postai küldemény utánvéttel is megoldható jól becsomagolva.erd 06202556480.