A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Sziasztok!
Még árválkodik a Musical.
Akinek a hang a lényeg,és nem a sallang jól jár(na) vele. Plusz infó:Elac Vela-hoz vettem anno,amit bőven kiszolgált .Musical Fidelity M5Si-t is néztem akkor,de számomra abszolult nem érte meg volna az árkülönbséget (közel sem lett volna,akkora előrelépés!)
Mivel nem használom legyen az utolsó ár fix 200ezer postával!
Sziasztok!
Eladó rendszerleépítés miatt Musical Fidelity M2si kifogástalan,karcmentes erősítőm minden tartozékával.2. tulaj vagyok.
Aki nem ismeri a típust,ne tévessze meg hogy a "legkisebb" a Musical Fidelity családban.
Én egy nehezen hajtható Elac Vela BS 403-al hallgatom,amit negyed hangerőnél 20nm2 szobába,még nem tudtam kihasználni!
Brutál erő lakozik benne!
Kef,Dynaudio,Elac-hoz mindenképen passzol a hangja szerintem (amiket ismerek).
Ár.220ezer ft+posta!
Helyileg Mosonmagyaróvár.
Tel. 30 632 4235
Csatolmányok
20250221_161129.jpg (69.85 KiB) Megtekintve 1534 alkalommal